Ο τελευταίος αντίπαλος του θρυλικού Σέρλοκ Χολμς ακούει στο όνομα Charles Magnussen και μένει σε μια έπαυλη που ονομάζεται Appledore.

Αυτό συμβαίνει στο τελευταίο κύκλο της τρίτης σεζόν για την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά που καθηλώνει εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο στις τηλεοράσεις για να το παρακολουθεί.

Στην πραγματική ζωή η φουτουριστική έπαυλη, που δεν είναι προϊόν κάποιου προγράμματος κομπιούτερ, υπάρχει και ο ιδιοκτήτης της είναι ο Σερ David McMurtry, που πήρε τον επίσημο τίτλο του το 2001 για την σχεδίαση και την καινοτομία, ενώ το όνομά της είναι Swinhay House.

Πρόκειται για μια δημιουργία του διεθνώς αναγνωρισμένου αρχιτέκτονα Roberts Limbrick και κόστισε περισσότερα από 36 εκατομμύρια ευρώ για να ολοκληρωθεί.

Το αρχοντικό είναι φτιαγμένο σε δέκα επίπεδα και διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια, γήπεδα σκουός, αίθουσα προβολής ταινιών και αίθουσα παιχνιδιών, ένα πλήρως κλειστό χειμερινό κήπο και μια αίθουσα που βρίσκεται σε ένα πυργίσκο σχεδόν 15 μέτρα από το έδαφος από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τη θέα πανοραμικά.

Το κτίριο, που διαμορφώνεται στο δικό του όραμα της αειφόρου ανάπτυξης, εκτείνεται σε τρεις ξεχωριστές πτέρυγες, ενώ έχει και οκτώ υπόγεια γκαράζ.

Έξω από ένα από τα υπνοδωμάτια ρέει ένα τεχνητό ποτάμι που έχει καταρράκτες και καταλήγει σε μια λίμνη.

Η έπαυλη που διαθέτει επίσης μια διπλή αίθουσα μπόουλινγκ, μια πισίνα 25 μέτρων και ένα γήπεδο σκουός πήρε την έγκριση για να χτιστεί το 2000 είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης και έχει διάφορες τεχνολογικές λειτουργίες που πραγματοποιούνται μέσω εξελιγμένων υπολογιστών που ελέγχουν την ατμόσφαιρα.

Το αρχοντικό βρίσκεται στο κέντρο ενός κτήματος που περιλαμβάνει κήπους και ένα περιποιημένο πάρκο 60 στρεμμάτων ενώ συνολικά καλύπτεται με περισσότερα από 230 στρέμματα δάσους, χωράφια και περιβόλια.