Τον σχεδόν άδειο σταθμό του μετρό στο Μπρούκλιν αξιοποίησε ένα ζευγάρι, στη Νέα Υόρκη, αρπάζοντας την ευκαιρία να κάνει σεξ στις αποβάθρες.

Σύμφωνα με τη New York Post, το ζευγάρι καταγράφηκε σε βίντεο, που διαρκεί περίπου ένα λεπτό, και τραβήχτηκε από έναν επιβάτη που βρισκόταν στην απέναντι αποβάθρα. Στο καρέ από το βίντεο φαίνεται ένας άνδρας και μία γυναίκα να κάνουν σεξ στον σταθμό Flushing Avenue.

«Μοιάζει με το PornHub» ακούγεται να λέει ο άνθρωπος που βιντεοσκοπεί το ζευγάρι, ενώ ο άνδρας κοιτά απέναντι, του βγάζει τη γλώσσα και του κάνει μια χειρονομία με τα χέρια. «Αυτή είναι η Νέα Υόρκη, μπορείς να δεις τα πάντα» συνεχίζει, πριν απομακρυνθεί γελώντας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν είναι σαφές πότε καταγράφηκε το βίντεο.

Σε μία προσπάθεια να περιορίσει και την εξάπλωση του κορονοϊού, η εταιρεία ΜΤΑ – Metropolitan Transportation Authority, προσέλαβε περισσότερους καθαριστές, τοποθέτησε ειδικές υπεριώδεις λάμπες που σκοτώνουν τον ιό και έκαναν και κάτι πρωτοφανές, ανέστειλαν τα νυχτερινά δρομολόγια για να απολυμάνει τους συρμούς.

Σε ερώτηση για το «ροζ» περιστατικό, ο εκπρόσωπος της ΜΤΑ δήλωσε περήφανος για την καθαριότητα των σταθμών, αλλά αποθάρρυνε τον κόσμο από το να γίνονται τόσο διαχυτικοί. «Είμαστε περήφανοι που είναι τόσο καθαροί οι σταθμοί, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ελέγχει κανείς την καθαριότητα όπως το ζευγάρι αυτό» τόνισε.