Κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου αντιμετωπίζει ο 27χρονος Stephen Jacobs τον οποίο η κρυφή κάμερα που τοποθέτησαν στο σπίτι τους οι γονείς του 3χρονου Caeden Lowe κατέγραψε να τον χτυπά με μαξιλάρια στο κεφάλι, να τον κακομεταχειρίζεται και να τον σπρώχνει.

Ο Jacobs είναι ειδικός θεραπευτής σε θέματα αυτισμού, συνεργάζεται με το Autism Intervention Milwaukee και αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για την κακοποίηση παιδιού και μάλιστα κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Σύμφωνα με το skynews, ο Caeden πάσχει από βαριάς μορφής αυτισμό και δεν επικοινωνεί με τους γονείς του. Ο Jacobs ήταν ένας από τους πολλούς θεραπευτές που ασχολούνταν με το αγόρι.

Οι γονείς του αποφάσισαν να εγκαταστήσουν κρυφή κάμερα για να δουν τι γίνεται όταν τον επισκέπτονταν οι ειδικοί, καθώς διαπίστωσαν πως η κατάσταση του 3χρονου δεν βελτιωνόταν.

Η μητέρα του είπε πως υποψιαζόταν πως κάτι δεν πήγαινε καλά αλλά σοκαρίστηκε όταν είδε το βίντεο. «Αν δεν είχαμε βάλει την κάμερα δεν θα το είχαμε μάθει ποτέ. Είναι ο γιος μου, του αξίζει η θεραπεία που του υποσχεθήκαμε. Και αξίζει περισσότερα από όσα του προσέφεραν. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα», τόνισε.

Αποκάλυψε μάλιστα πως δέχθηκε τηλεφωνήματα και από γονείς άλλων παιδιών με αυτισμό που είχαν κάνει θεραπείες με τον 27χρονο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και πως δεν είχαν επισήμως ενημερωθεί για άλλα περιστατικά εκτός του Caeden.

Το Autism Intervention Milwaukee ενημέρωσε πως διεξάγει έρευνες και στους υπόλοιπους ειδικούς με τους οποίους συνεργάζεται.

Ο Jacobs πάντως δήλωσε πως μελετούσε για ένα τεστ για το πανεπιστήμιο και δεν θυμάται να επιτίθεται στο αγόρι.

Δείτε το βίντεο