Μια γυναίκα 50 ετών δολοφονήθηκε στην Ινδία, στο πλαίσιο ενός τελετουργικού μαύρης μαγείας που σημειώθηκε στο προάστιο Nalasopara της Μουμπάι.

Οι αρχές συνέλαβαν έξι άτομα ως ύποπτα για την ανθρωποθυσία, μία ημέρα αφότου η πρωτεύουσα του κρατιδίου Maharashtra πέρασε νόμο κατά των δεισιδαιμονιών, αναφέρει δημοσίευμα της International Business Times.

Το θύμα ήταν η 50χρονη Kalavati Gupta. Ο γιος της αναγνώρισε το αποκεφαλισμένο πτώμα της από φωτογραφίες, προσθέτει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τους Times of India η Kalavati επισκεπτόταν συχνά τον Sarvajeet Kahar, ο οποίος εργάζεται ως τεχνικός στο τμήμα μεταφορών της Air India, ενώ ασκούσε καθήκοντα «σοφού» (tantric) μαύρης μαγείας στο σπίτι του. Το θύμα πίστευε ότι θα τη βοηθούσε να βρει θεραπεία για τον 30χρονο παράλυτο γιο της.

Ο 33χρονος γείτονας του θύματος Ramdhani Yadav και ο αδερφός του Gulab, 28 ετών, πήγαιναν επίσης στον ίδιο σαμάνο, ο οποίος τους είχε «συμβουλέψει» να κάνουν μια ανθρωποθυσία αν θέλουν να έχουν υγεία, πλούτο και ευημερία.

Η αστυνομία ανέφερε ότι αρχικά τους είχε προτείνει να θυσιάσουν κάποιο ζώο, όμως μετά επέμενε ότι το θύμα έπρεπε να είναι… άνθρωπος.

«Ο Kahar επέμενε ότι η θυσία ενός ανθρώπου ήταν ανώτερη. Τότε οι αδερφοί Yadav σκέφτηκαν να θυσιάσουν την Kalavati» είπε στους Times of India εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

Πέρα από τα δύο αδέρφια, στην «τελετή» πήραν μέρος ακόμη, ο σαμάνος, ένας οδηγός, ο 42χρονος Shyamsunder Gupta, ο 22χρονος γιος του Pankaj και ένας ξάδερφός του, ο 48χρονος Satyanarayan.

Παρέσυραν την άτυχη γυναίκα σε μια ερημική τοποθεσία, λέγοντάς της ότι θα έκαναν μια τελετή προσευχής και τη σκότωσαν, κόβοντάς της το κεφάλι ενώ προσευχόταν.

Ο Kahar παραδέχτηκε την ενοχή του και αποκάλυψε ότι έχει κάνει ακόμη μία ανθρωποθυσία στο παρελθόν, προσθέτοντας ότι και ο πατέρας του ασκούσε μαύρη μαγεία.