Απίστευτο υλικό κατέγραψε η κάμερα από ασύλληπτη καραμπόλα που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στην παγωμένη πολιτεία των ΗΠΑ.

Σαν από θαύμα, κανείς δεν σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε σοβαρά στις απανωτές τράκες που σημειώθηκαν στον Αυτοκινητόδρομο 41/45, κοντά στην Germantown του Ουισκόνσιν, σε ένα περιστατικό που κράτησε 5 ολόκληρα λεπτά!

Ο τρελός χορός των αυτοκινήτων μέσα στο χειμωνιάτικο σκηνικό κόβει κυριολεκτικά την ανάσα, καθώς οι οδηγοί προσπαθούν απέλπιδα να αποφύγουν τη σύγκρουση.

Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά, σύμφωνα με την αστυνομία της Germantown, η οποία εμφανίστηκε έκπληκτη από το γεγονός ότι δεν θρηνήθηκαν θύματα.

Ο αστυνομικός Tim Miller σχολίασε μάλιστα για την καραμπόλα: «Αν βλέπετε Nascar, Daytona 500 ή Talledega, όλοι περιμένουν αυτό που ονομάζεται “Μεγάλη Τράκα”, όπου όλα τα αγωνιστικά συγκρούονται επειδή είναι τόσο κοντά μεταξύ τους. Έτσι ήταν και αυτό το περιστατικό, χωρίς να υπάρχει ωστόσο κανείς με κίτρινη σημαία να προειδοποιεί τους οδηγούς και να διακόπτει την κίνηση»…

«Έρχονταν και έρχονταν και έρχονταν. Κι αυτό ήταν το χειρότερο πράγμα στην καραμπόλα», είπε ολοκληρώνοντας τη γλαφυρή περιγραφή του ο αστυνομικός…