Ο Zhang Fuxing από την Κίνα έχει βρει το «φάρμακο» για όσους υποφέρουν από πόνους στη μέση!

Ο 52χρονος άντρας ισχυρίζεται ότι χάρη στα… ασήκωτα (για τους υπόλοιπους) παπούτσια του, δεν αισθάνεται πια πόνους στην πλάτη.

Ο ίδιος περπατάει με τα συνολικού βάρους 400 κιλών παπούτσια του εδώ και επτά χρόνια, σε απόσταση 15 μέτρων καθημερινά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η «συνταγή» ενδείκνυται και για όσους έχουν αιμορροΐδες.

«Όταν έφτασα τα 400 κιλά ένιωσα πολύ περήφανος. Την επόμενη άνοιξη σκοπεύω να προσθέσω επιπλέον 50 κιλά» είπε.

Ο Fuxing πιστεύει ότι για η ιδιαίτερη ικανότητά του να περπατά με τα πιο βαριά παπούτσια του κόσμου οφείλεται στην κινεζική, πνευματική, πολεμική τέχνη Qigong, σύμφωνα με την οποία όσοι την ασκούν μπορούν να φτάσουν σε τέτοιο σημείο ώστε να ελέγχουν τη ροή ενέργειας στο σώμα τους.

«Δεν είναι οι δυνατοί μύες που σε κάνουν να μπορείς να περπατάς με αυτά τα παπούτσια. Η δύναμη έρχεται από τα εσωτερικά όργανα. Όταν κανείς περπατά με την καρδιά του, μπορεί να το πετύχει» συνέχισε ο ίδιος.

Ο ίδιος πιστεύει ότι τα παπούτσια του είναι τα βαρύτερα που υπάρχουν στην Κίνα, όμως παραδέχεται ότι έχει καλούς ανταγωνιστές και ενδεχομένως να μην ισχύει αυτό. Άλλωστε κι αυτός εμπνεύστηκε από κάποιον άλλον που είδε μια φορά στην τηλεόραση.

«Υπέφερα από πόνους στη μέση και δε μπορούσα να σκύψω, ούτε για να πλύνω το πρόσωπό μου. Άκουσα να λένε ότι τα παπούτσια αυτά έκαναν καλό στα κόκκαλα και την καρδιά» είπε ακόμη. Ο Fuxing λέει ότι οι πόνοι εξαφανίστηκαν μερικούς μήνες αφότου ξεκίνησε να τα φορά.