Μια άνεργη γυναίκα από την πόλη Strabane στην επαρχία Tyrone της βόρειας Ιρλανδίας που ζούσε με λιγότερα από 300 ευρώ το μήνα, κέρδισε 32 εκατομμύρια στην κλήρωση του EuroMillions.

Η Margaret Loughrey ήταν η υπερτυχερή της κλήρωσης της περασμένης Τρίτης. Η 48χρονη γυναίκα, μιλώντας στην τοπική εφημερίδα Strabane Chronicle, δήλωσε ότι παρά… τα πλούτη της –πλέον- δεν προτίθεται να φύγει από την πόλη της και το σπιτικό της.

«Δε θα αλλάξω. Τα χρήματα δε θα αλλάξουν το χαρακτήρα μου και δεν πρόκειται να φύγω από την πόλη που μεγάλωσα και ζω» είπε χαρακτηριστικά.

Η Margaret αγόρασε το τυχερό δελτίο την ημέρα της κλήρωσης, όταν επέστρεφε στο σπίτι της από το γραφείο ευρέσεως εργασίας, όπου κατέθεσε για ακόμη μια φορά τα χαρτιά της για μια δουλειά.

«Τα οικονομικά μου δε μου έφταναν για να παίζω στο EuroMillions, όμως εκείνη την ημέρα είχα μερικά λεφτά στο πορτοφόλι μου και… ξαφνικά αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου» είπε.

Το επόμενο πρωί ανακάλυψε ότι ήταν κατά… μερικές δεκάδες εκατομμύρια πλουσιότερη. «Το κοίταξα πάνω από 10 φορές. Βγήκα να πάρω αέρα στην αυλή και κάθισα για λίγο. Μετά ξαναμπήκα μέσα και έλεγξα το δελτίο ξανά. Αυτό συνεχίστηκε επί πέντε ώρες, μέχρι που πήρα τηλέφωνο τον αδερφό μου και του ζήτησα να έρθει στο σπίτι. Δεν πανικοβλήθηκα. Είμαι ψύχραιμη ως άνθρωπος και νομίζω ότι θα κάνω το σωστό με τα χρήματα αυτά» συνέχισε.