Πτυχές της ζωής του στη φυλακή, τα σχέδιά του να νυμφευτεί μια 25χρονη γυναίκα αλλά και την αλήθεια για τη σεξουαλικότητά του αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Rolling Stone» ένας από τους πιο διαβόητους κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής. Ο Τσαρλς Μάνσον.

Ο 79χρονος σήμερα μιλά για την καθημερινή συναναστροφή αλλά και τις συμβουλές του προς άλλους «διαπρεπείς» φιλοξενούμενους της φυλακής Corcoran στην Καλιφόρνια ενώ το περιοδικό τον περιγράφει ως «έναν σούπερ σταρ- σύμβολο με το πρόσωπο του Σατανά, αντάξιο μόνο του Χίτλερ».

Ο ίδιος πάντως σχετίζεται με την 25χρονη υποστηρίκτρια του ονόματι Σταρ – όπως την ονόμασε ο ίδιος. Η κοπέλα μετακόμισε κοντά στη φυλακή στα 19 της για να είναι πιο κοντά του και χάραξε ένα «Χ» στο μέτωπό της για να ταιριάζει με τη σβάστικα που έχει «χτυπήσει» εκείνος στο ίδιο σημείο.

«Ναι, ο κόσμος πιστεύει πως είμαι τρελή», δήλωσε στο «Rolling Stone», «αλλά δεν ξέρει. Αυτό είναι το σωστό για μένα, γι’ αυτό γεννήθηκα. Ο Τσάρλι κι εγώ θα παντρευτούμε, δεν ξέρω πότε αλλά ο Τσάρλι είναι ο άνδρας μου. Ο Τσάρλι μού είπε να σας το πω αυτό, δεν το έχουμε πει σε κανέναν».

Ο Μάνσον ήταν πάντως λίγο πιο «στρογγυλός» στην τοποθέτησή του: «α, αυτό, είναι απλά βλακείες. Τα λέμε για λαϊκή κατανάλωση».

Η Σταρ τον επισκέπτεται κάθε Σάββατο και Κυριακή επί πέντε ώρες και υποστηρίζει πως οι γονείς της τον συμπαθούν.

Αν ο γάμος προχωρήσει δεν θα είναι ο πρώτος για τον Μάνσον που έχει δύο πρώην συζύγους και τουλάχιστον τρία παιδιά. Είχε παντρευτεί το 1954 τη Rosalie Willis αλλά χώρισαν το 1957 και στη συνέχεια το 1958 νυμφεύτηκε την ιερόδουλη Candy Stevens που τον χώρισε όταν φυλακίστηκε.

Στη συνέντευξή του ο 79χρονος υπονόησε πως είναι πιο «χαλαρός» με τον προσανατολισμό της σεξουαλικότητάς του απ’ ό,τι πιστευόταν στο παρελθόν.

«Το σεξ για μένα είναι σαν να πηγαίνω στην τουαλέτα. Αν είναι κορίτσι ή όχι, δεν με πειράζει. Δεν μπαίνω στο θέμα αγόρια- κορίτσια, δεν το παίζω αυτό το παιχνίδι», δηλώνει και αφηγείται ένα περιστατικό από όταν ήταν 17 χρονών.

Όπως είπε, ζήτησε από έναν άλλο άνδρα να κάνουν σεξ και όταν αυτός αρνήθηκε του έβγαλε μαχαίρι και του είπε πως αν τους πιάσουν θα πάρει εκείνος όλη την ευθύνη και τότε ο άνδρας συμφώνησε. «Με άφησε να προχωρήσω αλλά δεν ξέρω, μπορεί να νόμιζε πως θα τον μαχαιρώσω», ανέφερε.

Η εικόνα του Μάνσον προκαλεί ακόμα τρόμο, σαράντα χρόνια μετά το φόνο της Σάρον Τέιτ, συζύγου του σκηνοθέτη Ρόμαν Πολάνσκι, που διένυε τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, και ακόμα τεσσάρων ατόμων, στο Μπέβερλι Χιλς.

Το βράδυ που ακολούθησε η «Οικογένεια» του Μάνσον έσφαξε τους Leno και Rosemary La Bianca μέσα στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Η βιαιότητα των φόνων ήταν τέτοια και το κίνητρο τόσο ακατανόητο που ο μύθος του Μάνσον και της «οικογένειάς» του στιγμάτισε την κοινή γνώμη.

Καθώς εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης στην Καλιφόρνια, ο Μάνσον επιμένει πάντα πως η κοινωνία τον μετέτρεψε στο άτομο που έχει γίνει.

Ο Μάνσον αρνήθηκε για άλλη μία φορά τη θεωρία «Helter Skelter» που υποστηρίζει ο δικηγόρος Vincent Bugliosi και οδήγησε στην καταδίκη του, όπως σημειώνει η Daily Mail, χωρίς ο ίδιος να είναι παρών στους φόνους. Για το λόγο αυτό ο 79χρονος υποστηρίζει πως δεν είχε ιδέα για τους φόνους.

Ο Μάνσον έχει ιδιαίτερη μεταχείριση στη φυλακή, μπορεί να κάνει πολλά τηλεφωνήματα και οι επισκέπτες του μπορούν να τρώνε… ποπ κορν στη διάρκεια της επίσκεψης ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δέχθηκε ολόκληρο γεύμα που είχε ετοιμάσει η Σταρ με πίτα, γλυκά, τσίζκεικ και φυστικοβούτυρο.

Κάθε πρωί ο Μάνσον βγαίνει από κελί του, παίρνει πρωινό, ξεκουράζεται στο κελί του πρωί και απόγευμα και αργότερα περπατά και παίζει σκάκι με έναν άλλο από τους 15 κατά συρροή δολοφόνους συγκρατούμενούς του.

Στη συνέντευξή του υποστηρίζει πως είχε γράψει το τραγούδι «In My Cell» το οποίο οι Beach Boys έκλεψαν φτιάχνοντας το «In My Room».

Ο 79χρονος είχε καταδικαστεί αρχικά εις θάνατον αλλά το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Καλιφόρνια χαρακτήρισε τη θανατική ποινή αντισυνταγματική. Το 1977 η ποινή του έγινε ισόβια με επόμενη δυνατότητα αίτησης αναστολής σε 15 χρόνια, όταν θα είναι 92 χρονών.

Το 2007 η αίτησή του για αναστολή της ποινής του απορρίφθηκε επειδή κρίθηκε πως ο Μάνσον εξακολουθεί να αποτελεί κίνδυνο για τους άλλους και μπορεί να βλάψει οποιονδήποτε έρθει σε επαφή μαζί του. «Αν μπορώ να σε αγγίξω, μπορώ να σε σκοτώσω», είπε άλλωστε στη συνέντευξή του.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο