Μάχη για τη ζωή του δίνει ένα αγοράκι τεσσάρων ετών σε νοσοκομείο της πόλης Jinhua στην κινεζική επαρχία Zhejiang, επειδή η μητέρα του το ανάγκασε να καταπιεί πετρέλαιο και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά!

Σύμφωνα με τις αρχές η γυναίκα ήθελε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί το σύζυγό της, ο οποίος όπως υποστήριξε η ίδια δεν της συμπεριφερόταν με τον «πρέποντα σεβασμό».

Οι γείτονες της οικογένειας ανέφεραν ότι το αντρόγυνο τσακωνόταν συχνά με αφορμή οικονομικά ζητήματα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις αρχές του μήνα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, όταν μετά από έναν καυγά η γυναίκα έφυγε από το διαμέρισμα και επέστρεψε με ένα μπιτόνι πετρέλαιο.

Τότε ανάγκασε με τη βία το γιο της να καταπιεί το πετρέλαιο, όμως το παιδί μετά την πρώτη γουλιά αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει. Ο πατέρας του προσπάθησε να την αποτρέψεθ, όμως εκείνη έσπρωξε το παιδί προς την αναμμένη σόμπα αερίου και τους περιέλουσε και τους δύο (και τον εαυτό της) με πετρέλαιο με αποτέλεσμα να τυλιχτούν όλοι στις φλόγες.

Ο απελπισμένος πατέρας, ενώ οι φλόγες έκαιγαν το σώμα του, άρπαξε το παιδί του και το πήγε στο σαλόνι όπου το τύλιξε με μια κουβέρτα για να σβήσει τη φωτιά.

Το παιδί νοσηλεύεται ακόμη σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Έχει υποστεί εγκαύματα στο 35% του κεφαλιού του, ενώ έχουν καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό και οι πνεύμονές του.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, ακόμη κι αν καταφέρει να επιβιώσει το πιο πιθανό είναι να μη μπορεί να μιλάει, ενώ θα είναι και τυφλό.

Η γυναίκα και ο σύζυγός της νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο 15% του σώματός τους.

Η γυναίκα αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες, όμως όπως ανέφερε ο πατέρας του παιδιού «ο ζωή μου πια έχει τελειώσει». «Δε μπορώ να καταλάβω πώς από ένα καυγά για λεφτά κατέληξε να ξεσπάσει επάνω στο πιο πολυτιμότερο πράγμα για μένα στον κόσμο: το γιο μου… το παιδί της! Δε μπορώ να το χωνέψω. Ελπίζω να μην τη δω ποτέ ξανά στη ζωή μου».