Έχοντας προσπαθήσει οκτώ ολόκληρα χρόνια για να μείνει έγκυος η Marie Mellor από το South Yorkshire κατέληξε, ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να ακολουθήσει για να πραγματοποιήσει το όνειρό της, ήταν η εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η Φύση όμως τελικά είχε άλλα σχέδια και… άλλαξε κάπως το πλάνο!

Όταν η 30χρονη γυναίκα και ο αρραβωνιαστικός της Marc Hutchinson αποφάσισαν να δοκιμάσουν τη μέθοδο, ενημερώθηκαν από το γιατρό τους ότι η Marie είχε καταφέρει να μείνει έγκυος.

Μόνο που στο τέλος γεννήθηκαν τρία μωρά!

Το νεαρό ζευγάρι απέκτησε τρίδυμα στις 30 του περασμένου Οκτώβρη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail οι γιατροί εμφύτευσαν ένα γονιμοποιημένο ωάριο στη Marie και αρχικά πίστεψαν ότι αυτό διασπάστηκε, κάτι που συμβαίνει συχνά όταν μια γυναίκα ακολουθεί θεραπεία γονιμότητας.

Όμως τα μωρά δεν είναι πανομοιότυπα, ούτε είναι όλα του ίδιου φύλου… επομένως, οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μόνο το ένα προήλθε από την εξωσωματική γονιμοποίηση και τα άλλα δύο προήλθαν από διαφορετικά φυσιολογικά γονιμοποιημένα ωάρια.

«Την ίδια εποχή πριν από ένα χρόνο δεν γνώριζα καν αν μπορώ να αποκτήσω ένα μωρό και τώρα έχω τρία. Είναι τα μικρά μου θαύματα και είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που καταφέραμε να… υπερνικήσουμε όλες τις εναντίον μας πιθανότητες» είπε η ευτυχισμένη μητέρα.

Η Marie είχε ενδομητρίωση ενώ οι γιατροί της είχαν πει ακόμη ότι οι σάλπιγγές της ήταν «μπλοκαρισμένες».

Το ζευγάρι ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο τη θεραπεία γονιμότητας και η Marie έμεινε έγκυος στη δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής. Όταν στις επτά εβδομάδες πήγαν για τον πρώτο υπέρηχο ανακάλυψαν ότι… ακούγονταν τρεις διαφορετικοί καρδιακοί χτύποι!

«Οι γιατροί δε μπορούσαν να καταλάβουν πώς κατάφερα τελικά να μείνω έγκυος φυσιολογικά με το πρόβλημα που είχα στις σάλπιγγες. Ήταν μυστήριο» είπε η ίδια και συνέχισε: «Θα είναι δύσκολο τώρα με τρία μωρά, όμως εγώ δε βλέπω τη στιγμή να τα πάρω σπίτι μαζί μου».