Κατά τη διάρκεια της ζωής του ο Χίτλερ αναζητούσε την «τελειότητα», όπως τουλάχιστον ερμήνευε ο ίδιος τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξε, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει την «Άρια φυλή».

Όμως οι συγγενείς του έβαλαν σκοπό της ζωής τους να… μη διαιωνίσουν τα γονίδιά του!

Ποιοι είναι και ποια είναι η ιστορία τους
Ο Peter Raubal γεννήθηκε το 1931. Σήμερα είναι 82 ετών. Είναι συνταξιούχος μηχανικός και απ’ ό,τι φαίνεται δε σκοπεύει στο υπόλοιπο της ζωής του να… διαιωνίσει τα γονίδιά του.

Ο Heiner Hochegger γεννήθηκε το 1945 και σήμερα είναι 68 ετών. Κι ενώ το να γίνει πατέρας σε αυτήν την ηλικία είναι δυνατό, δε φαίνεται να είναι και τόσο… πιθανό.

Μένουν τα τρία αδέρφια Stuart-Houston, η ηλικία των οποίων είναι ανάμεσα σε 48 με 64 έτη. Και σε αυτήν την περίπτωση η πατρότητα είναι δυνατή, όμως καθόλου πιθανή.

Τα αδέρφια έχουν κάνει μια συμφωνία, να μην αποκτήσουν ποτέ παιδιά, με σκοπό να… δώσουν ένα τέλος στη «γραμμή αίματος» του Χίτλερ.

Σύμφωνα με τον David Gardner, συγγραφέα του βιβλίου «The Last of the Hitlers», ο οποίος εντόπισε τους τελευταίους ζωντανούς συγγενείς του Χίτλερ στα τέλη της δεκαετίας του 1990: «Δεν είναι ακριβώς ότι υπέγραψαν κάποια συμφωνία, όμως αυτό που έκαναν είναι μια προφορική συμφωνία μεταξύ τους. Συζήτησαν για το “βάρος” που κουβαλούσαν επάνω τους και αποφάσισαν κανένας από αυτούς να μην παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Κάτι που έχουν τηρήσει μέχρι σήμερα».

Η καταγωγή και η «γραμμή αίματος» του Χίτλερ

Τι ισχύει όμως για την καταγωγή του ίδιου του Χίτλερ; Σύμφωνα με το todayifoundout.com η καταγωγή του από την πλευρά του παππού του τουλάχιστον, είναι ακόμη υπό συζήτηση.

Ο Johann Georg Heidler θεωρείται από πολλούς ιστορικούς ως ο παππούς (από την πλευρά του πατέρα) του Αδόλφου Χίτλερ, όμως ο μικρότερος αδερφός του Heidler, Johann Nepomunk Heidler, φαίνεται να έχει το… προβάδισμα.

Ο Johann Georg Heidler είχε παντρευτεί την Maria Ann Shickelgruber το 1882 και έγινε ο νόμιμος πατριός του πέντε ετών τότε γιου της, Alois Shickelgruber, του πατέρα του Αδόλφου Χίτλερ.

Το πιστοποιητικό γέννησης του Alois δεν αναφέρει όνομα πατρός. Πιστεύεται ότι ίσως ο Johann Nepomunk Heidler ήταν ο πατέρας του, όμως δε μπορούσε να το παραδεχτεί δημόσια, γιατί ήταν παντρεμένος, ή ότι ο Johann Georg Heidler το υιοθέτησε προτού παντρευτεί επίσημα με τη Maria. Όπως και να έχει, ο Alois «απέκτησε» επίσημα ως πατέρα τον Johann Georg Heidler το 1877.

Από την άλλη πλευρά της οικογένειας, η Johanna Heidler ήταν η κόρη του Johann Nepomunk και της γυναίκας του Eva.

Η Johanna παντρεύτηκε τον Johann Baptist Pölzl και μαζί απέκτησαν πέντε γιους και έξι κόρες. Μία από αυτές ήταν η Karla Pölzl, η οποία ήταν η τρίτη γυναίκα του Alois Hitler και μητέρα του Αδόλφου Χίτλερ.

Αν ο Johann Georg Heidler ήταν ο βιολογικός πατέρας του Alois, αυτό σημαίνει ότι η Karla ήταν πρώτη ξαδέρφη του Alois Hitler.

Αν ο Johann Nepomunk ήταν ο πατέρας του, τότε η Karla ήταν ανιψιά του Alois.

Και στις δύο περιπτώσεις πάντως η συγγένεια ήταν τόσο κοντινή, που χρειάστηκε να ζητηθεί η άδεια της εκκλησίας για να γίνει ο γάμος.

Η άδεια δόθηκε και η Karla και ο Alois Hitler παντρεύτηκαν στις 7 Ιανουαρίου του 1885.

Ο Αδόλφος Χίτλερ γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1889.

Το ζευγάρια είχε αποκτήσει κι άλλα παιδιά, όπως επέζησαν μόνο ο Αδόλφος και η Paula.

Ούτε ο Αδόλφος, ούτε η αδερφή του απέκτησαν ποτέ παιδιά. Ο Αδόλφος Χίτλερ αυτοκτόνησε το 1945 και η Paula πέθανε το 1960.

Όμως το γένος Alois… είχε κι άλλους απογόνους.

Μία ήταν η Angela Hitler, από το δεύτερο γάμο του Alois. Εκείνη είχε αποκτήσει τρία παιδιά (τον Leo Raubal, Jr., την Angela «Geli» Raubal και τον Elfriede Raubal).

Η Geli Raubal αυτοκτόνησε το 1931. Λέγεται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με το θείο της Αδόλφο Χίτλερ και ότι δολοφονήθηκε, παρότι η αστυνομία κατέγραψε το θάνατό της ως αυτοκτονία. Δεν είχε αποκτήσει παιδιά.

Ο Leo είχε ένα γιο, τον Peter, και ο Elfriede άλλον έναν, τον Heiner Hochegger.

Οι δυο τους (Peter και Heiner), τα ονόματα των οποίων αναφέρθηκαν στην αρχή) είναι δύο από τους πέντε συγγενείς του Χίτλερ που θα μπορούσαν να κρατήσουν «τη γραμμή του αίματός του ζωντανή», όμως πλέον δε φαίνεται και πολύ πιθανό αυτό το σενάριο.

Ο Alois, Jr., ετεροθαλής αδερφός του Αδόλφου Χίτλερ από την πλευρά του πατέρα του, απέκτησε δύο γιους από δύο διαφορετικές γυναίκες.

Ο William Patrick Hitler γεννήθηκε στην Αγγλία από την πρώτη του γυναίκα, όμως ο Alois, Jr. τούς εγκατέλειψε και γύρισε στη Γερμανία, όπου παντρεύτηκε ξανά.

Από το δεύτερο γάμο του γεννήθηκε ο Heinrich «Heinz» Hitler. Ο Heinrich πέθανε πολεμώντας στο πλευρό των Ναζί στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Έπεσε αιχμάλωτος και βασανίστηκε. Πέθανε σε ένα σοβιετικό στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου σε ηλικία 21 ετών. Δεν είχε αποκτήσει απογόνους.

Όταν ο Αδόλφος Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία, ο William Hitler ήλπιζε να χρησιμοποιήσει τη θέση του θείου του για οικονομικό όφελος και έφυγε από την Αγγλία, πιστεύοντας ότι ο θείος του θα του έβρισκε μια καλή δουλειά.

Εκείνος τον έβαλε να δουλεύει σε κατάστημα αυτοκινήτων σε μια τράπεζα και σε ένα εργοστάσιο αυτοκινήτων. Καμία από τις δουλειές αυτές δεν ικανοποιούσε τον William.

Έτσι αποφάσισε να απειλήσει το θείο του, λέγοντάς του να του βρει μια καλύτερη δουλειά, διαφορετικά θα αποκάλυπτε ντροπιαστικά οικογενειακά μυστικά στις εφημερίδες.

Το 1938 ο Αδόλφος Χίτλερ ζήτησε από τον William να αφήσει τη βρετανική υπηκοότητα, με αντάλλαγμα μια υψηλόβαθμη θέση. Ωστόσο, ο William υποψιάστηκε ότι αυτό ήταν παγίδα και διέφυγε από τη Γερμανία.

Προσπάθησε να τον εκβιάσει ακόμη μια φορά, λέγοντας ότι θα αποκάλυπτε ότι ο παππούς του Χίτλερ από την πλευρά του πατέρα του ήταν Εβραίος. (Οι ιστορικοί δεν υποστηρίζουν αυτήν την εκδοχή). Με την επιστροφή του στο Λονδίνο ο William έγραψε ένα άρθρο στο περιοδικό «Look» με τίτλο: «Γιατί μισώ το θείο μου». Χρησιμοποίησε τη συγγενική του σχέση με τον Αδόλφο Χίτλερ, κάνοντας περιοδείες και μιλώντας για εκείνον.

Ο William βρισκόταν σε μια από αυτές τις περιοδείες στις ΗΠΑ με τη μητέρα του, όταν ξέσπασε ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Απηύθυνε έκκληση στον πρόεδρο Ρούζβελτ και μπήκε στο αμερικανικό ναυτικό το 1944.

Αφού έφυγε από το ναυτικό, έχοντας τραυματιστεί στον πόλεμο, άλλαξε το όνομά του σε Stuart-Houston, μετακόμισε στο Patchogue του Long Island, παντρεύτηκε και έκανε τέσσερις γιους.

Ο τρίτος του γιος, ο Howard Ronald Stuart-Houston, που γεννήθηκε το 1957, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό στις 14 Σεπτεμβρίου του 1989. Δεν είχε παιδιά.

Έτσι, μένουν οι τρεις άλλοι γιοι του Stuart-Houston: Alexander, Louis και Brian.

Αυτοί μαζί με τους Peter Raubal και Heiner Hochegger είναι οι πέντε εναπομείναντες συγγενείς του Χίτλερ. Μέχρι στιγμής κανείς τους δεν έχει αποκτήσει παιδιά και σύμφωνα με την συμφωνία που έχουν κάνει… δε σκοπεύουν να το κάνουν ποτέ!