Η ιστορία του Ramajit Raghav είδε προ καιρού το φως της δημοσιότητας αφενός επειδή ο άνδρας έγινε πατέρας στα 96 του, αφετέρου επειδή ζούσε το δράμα του μετά την απαγωγή του γιου του.

Η ζωή έγινε ακόμα πιο δύσκολη για τον Raghav καθώς πλέον τον εγκατέλειψε και η γυναίκα του, μόλις λίγες ημέρες πριν ο γιος τους κλείσει τον πρώτο του χρόνο ζωής.

Ο Ramajit Raghav είχε γίνει γνωστός από το 2010, όταν εμφανίστηκε ως ο γηραιότερος πατέρας στον κόσμο. Αλλά πέρσι έκανε και δεύτερο παιδί, καταρρίπτοντας το ίδιο του το «ρεκόρ».

«Πέρσι τέτοια εποχή είμαστε τόσο ευτυχισμένοι, μόλις είχε γεννηθεί ο Ranjeet. Φέτος έχω μόνη συντροφιά τη μοναξιά μου και τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μου», είπε στη Daily Mail.

Η γυναίκα του Shakuntala Devi τον εγκατέλειψε παίρνοντας μαζί της και τον γιο τους που στις 5 Οκτωβρίου γίνεται ενός έτους.

Ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού, ο Bikramjeet, χάθηκε μια μέρα πριν από περίπου έξι μήνες, όταν η Shakuntala τον είχε πάει στο νοσοκομείο στη βόρεια Ινδία, όπου ζουν. Εκείνη αποκοιμήθηκε σε μία στάση λεωφορείου και, όπως λέει, όταν ξύπνησε ο Bikramjeet είχε εξαφανιστεί.

Ο Raghav λέει πως η ένταση και η θλίψη άρχισαν να δυσκολεύουν τις σχέσεις ανάμεσα στο ζευγάρι που έψαχνε απεγνωσμένα το αγοράκι.

«Όταν εξαφανίστηκε ο Bikramjeet ήμουν συντετριμμένος. Αλλά χωρίς τη γυναίκα μου νιώθω τόσο αβοήθητος. Νομίζω πως ο κόσμος μου έχει καταρρεύσει», είπε.

Δείτε τις φωτογραφίες