Όταν τα αγόρια περνούν στην εφηβεία η φωνή τους αρχίζει να βαραίνει, τα γεννητικά τους όργανα να μεγαλώνουν, γίνονται λίγο πιο επιθετικά και αλλάζει η διάθεσή τους, ενώ αρκετά παιδιά υποφέρουν και από ακμή.

Το ίδιο συνέβη και σε ένα αγοράκι από την Ινδία, μόνο που το παιδί αυτό ήταν μόλις… τριών ετών!

Η εφηβεία «χτύπησε» τον μικρό δέκα χρόνια νωρίτερα!

Τα περίεργα συμπτώματα ξεκίνησαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline, όταν το αγοράκι ήταν 18 μηνών. Οι γονείς του ανήσυχοι το πήγαν σε ιατρικό κέντρο στην Puducherry, όπου οι γιατροί ανακάλυψαν ότι το παιδί περνούσε… πρώιμη εφηβεία.

Αρχικά τού χορήγησαν ενέσεις για να ελέγξουν τις ορμόνες του. Μετά από δύο χρόνια όμως η επίδραση στον οργανισμό του δεν είχε θεαματικά αποτελέσματα. Απεγνωσμένοι να βρουν μια θεραπεία για το γιο τους, οι γονείς του παιδιού δέχτηκαν να υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο, προκειμένου να αφαιρεθεί ένας ιστός από την περιοχή εκείνη του νευρικού συστήματος που ελέγχει την παραγωγή των ορμονών. Ο συγκεκριμένος ασθενής ανταποκρίθηκε καλά στην επέμβαση. Είναι μια πολύπλοκη επέμβαση καθώς έπρεπε να αφαιρεθεί ένα μεγάλο κομμάτι ιστού, χωρίς να πειραχτούν οι ζωτικές νευροαγγειακές δομές της γύρω περιοχής».

Η πάθηση αυτή εμφανίζεται σε ένα παιδί στα 5.000 με 10.000 στην Αμερική, προσθέτει το δημοσίευμα, όμως είναι εξαιρετικά σπάνιο να συμβεί σε τόσο νεαρή ηλικία. Συνήθως εμφανίζεται σε κορίτσια πριν από τα 9 χρόνια, ενώ στα αγόρια κοντά στα 10.