Η γαμήλια τελετή ενός νεαρού ζευγαριού από το Essex καθυστέρησε να ξεκινήσει, καθώς την ώρα των προετοιμασιών στην εκκλησία εισέβαλλε ένας άντρας, ο οποίος είχε… κόψει τους όρχεις του με ένα ψαλίδι!

Στην εκκλησία εκείνη την ώρα βρισκόταν ο αιδεσιμότατος Bob Wallace και ο υπεύθυνος του ανθοπωλείου, που είχε αναλάβει τη διακόσμηση του ναού. Ξαφνικά ένας άντρας γεμάτος αίματα μπήκε μέσα και άρχισε να πετάει τις καρέκλες.

Το περιστατικό συνέβη στις 14 Σεπτεμβρίου, όπως είπε ο ιερέας στην Huffington Post, ο οποίος κάλεσε το ασθενοφόρο και την αστυνομία.

«Είχαν αρχίσει να έρχονται οι καλεσμένοι, όμως η αστυνομία δεν τούς επέτρεψε να μπουν μέσα» πρόσθεσε.

Ένας από τους καλεσμένους του γάμου είπε στην τοπική εφημερίδα Brentwood Weekly News: «Όλο το πάτωμα της εκκλησίας είχε γεμίσει αίματα. Σαν να είχε γίνει κάποια δολοφονία. Υπήρχαν αίματα παντού. Ο ιερέας γνώριζε τον άντρα και είπε ότι εισέβαλλε μέσα ενώ έκαναν τις προετοιμασίες. Είπε ότι είχε κόψει τους όρχεις του με ένα ψαλίδι και ότι ήταν σε κατάσταση αμόκ, πετώντας καρέκλες. Εκπλήσσομαι που δεν λιποθύμησε. Όταν μπήκα εγώ στην εκκλησία είδα ένα κομμάτι σάρκας στο πάτωμα… ήταν ένας από τους όρχεις του».

«Ένας άντρας με ψυχολογικά προβλήματα βρέθηκε στην εκκλησία σοβαρά τραυματισμένος. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και από εκεί σε ψυχιατρική κλινική» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Για την ιστορία, ο γάμος ξεκίνησε λίγες ώρες μετά.