Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο με τη σύλληψη μιας γυναίκας από την αστυνομία της Φλόριντα, η οποία δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο την τραυμάτισε σπάζοντας ένα κόκκαλο στο μάγουλό της, προκαλώντας αιμορραγία στη μύτη και άλλα τραύματα.

Το βίντεο κατέγραψε η κάμερα σε ένα άλλο περιπολικό και έφτασε στα χέρια της ιστοσελίδας Tallahassee.com.

Αρχικά φαίνονται οι αστυνομικοί να ζητούν από την 44χρονη Christina West, μητέρα δύο παιδιών, να κάνει κάτι σαν αλκοτέστ. Στη συνέχεια της περνούν χειροπέδες και την βάζουν στο πίσω κάθισμα περιπολικού.

Μερικά λεπτά αργότερα, ένας αστυνομικός εξηγεί σε έναν εκπαιδευόμενο πώς πρέπει να ζητήσει από την West να κάνει το τεστ. Εκείνος ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου, της ζητεί να κάνει το τεστ κι εκείνη δέχεται. Τη βγάζει από το αυτοκίνητο και εκείνη την ώρα η 44χρονη αρχίζει να κάνει ερωτήσεις για τον άνδρα και τα παιδιά της.

Οι αστυνομικοί της λένε να κάνει ησυχία και τότε αρχίζουν όλα. Ακούγονται χτυπήματα ενώ το κεφάλι της φαίνεται να χτυπά στο αυτοκίνητο.

«Θεέ μου» φωνάζει καθώς ένας αστυνομικός της κρατά στην άσφαλτο το κεφάλι κι ένας άλλος την ακινητοποιεί. Ο ένας της φωνάζει «Μην τολμήσεις να με ακουμπήσεις» ενώ εκείνη αρχίζει να ουρλιάζει και να σφαδάζει.

Η γυναίκα ουρλιάζει πως πονά το πρόσωπό της και πως τα έκανε πάνω της και όταν λέει σε έναν αστυνομικό «νομίζω πως μου έσπασες το κόκκαλο στο μάγουλο» εκείνος της απαντά «είσαι μια χαρά».

«Δεν είμαι καλά», λέει η 44χρονη «όλο αυτό δεν είναι απαραίτητο και το ξέρετε».

Ο εισαγγελέας της Florida χαρακτήρισε το οπτικό υλικό «πολύ ενοχλητικό».

Στη West απαγγέλθηκαν κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών και επίθεση κατά αστυνομικού για το περιστατικό αυτό που σημειώθηκε στις 10 Αυγούστου.

Πριν τη σύλληψή της, όπως γράφει η Daily Mail, είχε οδηγήσει το αυτοκίνητό της εκτός δρόμου και είχε προσκρούσει σε ένα σπίτι.

Μόλις έφτασε στο κρατητήριο μεταφέρθηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο.

Ο συνήγορός της δήλωσε πως θα ζητήσει αποζημίωση για την πελάτισσά του. «Σοκαρίστηκα όταν την είδα. Θέλω η αστυνομία να πληρώσει γι’ αυτό. Είναι λάθος και πρέπει να πληρώσει», είπε.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στην αστυνομική αναφορά ο αστυνομικός που τη συνέλαβε γράφει πως η γυναίκα «τοποθετήθηκε στο έδαφος» επειδή αντιστάθηκε όταν επιχείρησαν να της περάσουν χειροπέδες.

Δείτε το βίντεο