Για ενδοοικογενειακή βία συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος ο Τζορτζ Ζίμερμαν, ο οποίος το καλοκαίρι αθωώθηκε για το φόνο του 17χρονου Τρέιβον Μάρτιν στη Φλόριντα.

Η σύζυγός του Σέλι Ζίμερμαν κάλεσε την αστυνομία και είπε ότι ο άντρας της απείλησε την ίδια και την υπόλοιπη οικογένεια με μαχαίρι, αν και αρνήθηκε να υποβάλει μήνυση. Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.

Στο τηλεφώνημα που έκανε στον αριθμό 911 της αστυνομίας για τα επείγοντα περιστατικά, η Ζίμερμαν είπε επίσης ότι ο σύζυγός της «κρατούσε όπλο και ότι την πλησίαζε απειλητικά». Ο Τζορτζ Ζίμερμαν αφέθηκε ελεύθερος, αφού συνεργάστηκε με τις αρχές, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Δεν υπάρχουν θύματα, δεν υπάρχει έγκλημα», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Στιβ Μπράκνελ. Η αστυνομία έλαβε επίσης κλήση και από τον πατέρα της Σέλι, Ντέιβιντ Ντιν, που βρισκόταν στο σπίτι του ζεύγους τη στιγμή του επεισοδίου.

Ο 29χρονος Τζορτζ Ζίμερμαν, μέλος μιας ομάδας ασφαλείας των κατοίκων του Σάνφορντ, πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο μαύρο Τρέιβον Μάρτιν, ο οποίος ήταν άοπλος, μια νύχτα του Φεβρουαρίου του 2012. Ο Ζίμερμαν ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα.