Μία από τις πιο αφοσιωμένες μητέρες της Βρετανίας, που έχει δώδεκα παιδιά ηλικίας από επτά μηνών έως είκοσι ετών, αποκάλυψε πως περιμένει το 13ο παιδί της.

«Πάντα ήθελα πολλά παιδιά, ίσως έξι, αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα πως θα κάνω τα διπλάσια», δηλώνει στη Daily Mail η 40χρονη Tania Sullivan από το Kent.

Με τον επίσης 40χρονο σύζυγό της Mike, η Sullivan έχει μία πραγματικά μεγάλη οικογένεια: τον 20χρονο Ben, τη 18χρονη Stephanie, τη 13χρονη Caitlin, τον 10χρονο Harry, τον 8χρονο Eddie, τον 7χρονο Sidney, τον 5χρονο Paddy, τον 3χρονο Oliver, τον 2χρονο Joseph, τις δίδυμες Anna και Libby, 16 μηνών, και την επτά μηνών Isobel.

Η full-time μητέρα έχει επιλέξει κατ’ οίκον εκπαίδευση για τα παιδιά της. «Κοστίζει αλλά η ευελιξία της είναι ανεκτίμητη και τα παιδιά μαθαίνουν πολλά περισσότερα, πιστεύω πως τα παιδιά νιώθουν τυχερά», τόνισε.

«Η μόνη μέρα που ζητούν να πάνε σε κανονικό σχολείο είναι όταν… χιονίζει», προσθέτει.

Η οικογένεια ζει στο Kent, σε ένα σπίτι με πέντε υπνοδωμάτια και οι γονείς είναι ανεξάρτητοι οικονομικά. Σύμφωνα με τη Daily Mail δεν λαμβάνουν κανένα επίδομα, είναι και οι δύο αυτοαπασχολούμενοι και δηλώνουν αυτάρκεις φτιάχνοντας το δικό τους ψωμί, βούτυρο και μαρμελάδα και έχοντας τις δικές τους κότες, άρα και αυγά.

«Η μαμά μου είναι εκπληκτική, δεν είναι μόνο μητέρα, είναι φίλη όταν χρειάζομαι κάποιον να μιλήσω και δασκάλα όταν χρειάζομαι καθοδήγηση», λέει η 18χρονη Stephanie.

Η ιστοσελίδα της οικογένειας largerfamilylife.com προσφέρει βοήθεια και σε άλλες μεγάλες οικογένειες.


Δείτε τις φωτογραφίες