Με είκοσι κατηγορίες για βιασμό και παιδεραστία βρίσκεται αντιμέτωπη η 35χρονη Sarah Beth Hopkins, από το Σάλεμ, η οποία, όπως αποκαλύφθηκε, είχε επί οκτώ μήνες σεξουαλικές σχέσεις με ένα 11χρονο αγόρι.

Η γυναίκα συνελήφθη την Κυριακή έπειτα από καταγγελία των γονιών του αγοριού στην αστυνομία.

Το αγόρι, που σήμερα είναι 12 χρονών, ομολόγησε στη μητέρα του πως έκανε σεξ με την Hopkins τους τελευταίους 8 μήνες. Τη σεξουαλική κακοποίηση παραδέχτηκε και η 35χρονη, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η οικογένεια του αγοριού ζούσε στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών με την 35χρονη γυναίκα, την οποία θεωρούσαν έμπιστη φίλη.

Η μητέρα του αγοριού άρχισε να έχει υποψίες για τη σχέση τους λόγω της πολύ στενής φιλίας τους και του χρόνου που περνούσαν μαζί.

Πιστεύεται πως οι δύο είχαν σεξουαλικές επαφές στο διαμέρισμα της Hopkins αλλά και όταν πήγαιναν μακρινούς περιπάτους.

Η αστυνομία εκτιμά πως μπορεί να υπάρχουν κι άλλα θύματα της Hopkins. Εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη κάλεσε όλους τους γονείς που έχουν γιους οι οποίοι είχαν οποιαδήποτε επαφή με τη Hopkins να μιλήσουν με τα παιδιά τους. «Να σιγουρευτούν πως όλα είναι οκ», είπε.

Όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία, σύμφωνα με την Daily Mail, η γυναίκα παραδέχτηκε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με το αγόρι αλλά είπε πως δεν τον είχε απειλήσει ούτε του είχε προσφέρει κάτι ως ανταπόδοση για το σεξ.

Η εγγύηση της Hopkins ορίστηκε στο ένα εκατομμύριο δολάρια.