Η Brandie Redell, από την Αϊόβα των ΗΠΑ, παραδέχθηκε πως προσπαθούσε να κλέψει από κατάστημα του Davenport γυναικεία ρούχα συνολικής αξίας 388 δολαρίων.

Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την απρόκλητη, όπως φαίνεται στο βίντεο, επίθεση που δέχθηκε από αστυνομικό, ο οποίος τη γρονθοκόπησε στο κεφάλι.

Το περιστατικό συνέβη τον Φεβρουάριο και η Redell προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατά του αστυνόμου Scott Crow ο οποίος τη χτύπησε τόσο που έχασε κατά 70% την όρασή της από το ένα της μάτι.

Η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος κατέγραψε όλο το περιστατικό με τον Crow να χτυπά τη γυναίκα και έναν άλλο αστυνομικό να της κρατά τα πόδια!

Στο δωμάτιο βρισκόταν επίσης ένας υπάλληλος του καταστήματος που έφυγε μόλις άρχισε το ξύλο.

«Τον ρωτούσα γιατί με χτυπούσε, έκλαιγα, ούρλιαζα, παρακαλούσα κάποιος να με βοηθήσει», δήλωσε η γυναίκα ενώ ο Crow έγραψε στην αναφορά του πως η Redell τον δάγκωσε, κάτι που και η ίδια παραδέχθηκε λέγοντας πως το έκανε για να τον ξεκολλήσει από πάνω της.

Ο αστυνομικός υποστήριξε πως τον δάγκωνε στο δάχτυλο και δεν τον άφηνε ενώ στο βίντεο φαίνεται να τη χτυπά και με τα δύο χέρια, όπως σημειώνει η Daily Mail.

Η δίκη αναμένεται να αρχίσει στις 23 Αυγούστου.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο