Ακόμα μία νεαρή γυναίκα στην Ινδία προστέθηκε στη μεγάλη και θλιβερή λίστα των θυμάτων εγκλημάτων τιμής, καθώς έπεσε νεκρή από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα, επειδή είχε σχέση με τον γιο του γείτονα

Όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης της χώρας, η 22χρονη βασανίστηκε στα χέρια του πατέρα της, ο οποίος της έκανε ηλεκτροσόκ και στη συνέχεια της έκοψε το λαιμό με ματσέτα. Κι αυτό επειδή την είδε να μιλάει με τον γιο του γείτονά τους το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή.

Ο κατηγορούμενος Harivansh Kumar ειδοποίησε ο ίδιος τις αρχές και ομολόγησε την πράξη του, εξηγώντας πως δεν ενέκρινε τη σχέση της με τον συγκεκριμένο άνδρα.

Η άτυχη Pooja Singh ήταν το πέμπτο παιδί της οικογένειας και το μόνο κορίτσι.

«Ήταν έγκλημα τιμής. Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε πως εκνευρίστηκε επειδή η κόρη του είχε σχέση με έναν νέο από τη γειτονιά» ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας. «Κατά την ανάκριση ομολόγησε πως πρώτα της έκανε ηλεκτροσόκ και μετά της έκοψε τον λαιμό. Το όπλο του εγκλήματος έχει εντοπιστεί».

Όπως έγινε γνωστό, πατέρας και κόρη ήταν μόνοι στο σπίτι το βράδυ του Σαββάτου, καθώς η μητέρα και οι τρεις γιοι είχαν επισκεφθεί τον τέταρτο γιο της οικογένειας.

Η 22χρονη συνάντησε τον σύντροφό της έξω από το σπίτι και προφανώς ο πατέρας της την είδε να του μιλάει. Μόλις επέστρεψε στο δωμάτιό της την ακινητοποίησε, της έκανε ηλεκτροσόκ και μετά της έκοψε τον λαιμό.

Σύμφωνα με τους Times of India, η άτυχη Pooja είναι το 23ο θύμα εγκλημάτων τιμής μέσα σε 18 μήνες στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές της Ινδίας.

(φωτογραφία αρχείου)