Ως «γυμνός καουμπόι» αποτελεί αναπόσπαστη ατραξιόν της Τάιμς Σκουέαρ όπου παίζει κιθάρα όχι ακριβώς γυμνός αλλά φορώντας χειμώνα-καλοκαίρι το ριγέ εσώρουχο του, μπότες και το κλασικό καπέλο των καουμπόηδων της Δύσης.

Ο 36χρονος κατά κόσμο Ρόμπερτ Τζον Μπερκ σκοπεύει να αναγγείλει σήμερα επισήμως την υποψηφιότητα του στις κούρσα για την ανάδειξη προέδρου των ΗΠΑ το 2012, όπως αναφέρεται στη σελίδα του στο διαδίκτυο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπερκ επιχειρεί να ασχοληθεί με τα κοινά: στο παρελθόν είχε θέσει υποψηφιότητα και για το δήμο της Νέας Υόρκης, όμως τελικά αποσύρθηκε.

Ο «γυμνός καουμπόι» δίνει παραστάσεις στην Τάιμς Σκουέαρ στη Νέα Υόρκη και ξέρει καλά πως μπορεί πολλοί να επιχειρήσουν να τον αντιγράψουν φθονώντας την επιτυχία του. Για το λόγο αυτό έχει κατοχυρώσει την αμφίεση του! Όταν ένα κατάστημα με γλυκίσματα στην Τάιμς Σκουέρ δημιούργησε ένα γλύκισμα ανθρωπάκι με M&M και το παρουσίασε με ροζ εσώρουχο, καπέλο, μπότες και μια κιθάρα ο Μπερκ το μήνυσε για κλοπή κατατεθέντων σημάτων και το κατάστημα αναγκάστηκε να το αποσύρει.

Δείτε βίντεο