Πολύ σοβαρά εξετάζει ο διάσημος επιχειρηματίας και μέλος των κοσμικών κύκλων Ντόναλντ Τραμπ το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2012.

Ο πολυεκατομμυριούχος και προσωπικότητα της τηλεόρασης δήλωσε χθες στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά μιας υποψηφιότητας με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα για «να αποκαταστήσει τον παγκόσμιο σεβασμό στην Αμερική».

«Είμαι Ρεπουμπλικάνος, οπότε εάν κάνω κάτι θα το πράξω ως Ρεπουμπλικάνος», δήλωσε ο Τράμπ και πρόσθεσε  «Είμαι απόλυτα σοβαρός γιατί δεν μπορώ να ανεχτώ αυτά που συμβαίνουν στη χώρα. Πρώτη φορά είμαι τόσο σοβαρός για το συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι όντως θα το κάνω αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά», τόνισε ο Τραμπ.

Ο Τραμπ προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις μετά από δημοσίευμα του περιοδικού Τάιμ που ανέφερε ότι ένας οργανισμός που δεν κατονομαζόταν διεξήγαγε μια δημοσκόπηση στο Νιου Χαμσάιρ, όπου οι πιθανότητες υπέρ του ήταν πολύ αυξημένες. «Άκουσα τα αποτελέσματα που ήταν καταπληκτικά», είπε ο Τραμπ ο οποίος επιμένει ότι δεν έχει σχέση με τη δημοσκόπηση ούτε με τη χρηματοδότηση της.