Σίγουρα δεν περίμεναν να λήξει έτσι το γλέντι του γάμου τους η Karyssa Smethurst και ο Ben Smethurst από τη Βρετανία, όταν σχεδίαζαν την ωραιότερη μέρα της ζωής τους.

Το φαγητό έγινε αιτία να τιναχτεί το πάρτι στον αέρα και να παίξουν ξύλο οι συγγενείς!

Όπως γράφει η Daily Mail, η 29χρονη Krystel Coleman, αδελφή της νύφης, κατέληξε με σπασμένη μύτη και μαυρισμένα μάτια και μάλιστα από το χέρι του ίδιου της του θείου!

Ο 53χρονος Curt Hughes εξοργίστηκε όταν ο κουμπάρος στριμώχτηκε στην ουρά του μπουφέ για να πάρει φαγητό για το γιό του. Χτύπησε τον κουμπάρο αλλά και τον αδελφό και τον πατέρα του γαμπρού, τον 30χρονο Danny Smethurst και τον 52χρονο Kevin Coleman.

Δέκα περιπολικά έφτασαν στο ξενοδοχείο Caldecott Hall στο Norfolk για να χωρίσουν τους καλεσμένους που είχαν γίνει μαλλιά κουβάρια.

Πεσμένη κάτω βρέθηκε μέσα στη φασαρία και η μητέρα της νύφης Liza Coleman.

Η Karyssa, που διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, χρειάστηκε να μεταφέρει την αδελφή της στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον γαμπρό, όλα άρχισαν όταν ο αδελφός του προσπέρασε την ουρά στο μπουφέ για να πάρει ένα κομμάτι κοτόπουλο για τον 11χρονο γιο του.

«Ο Curt τον έβρισε και ο αδελφός μου του είπε πως δεν χρειάζεται να μιλούν με τέτοιο τρόπο. Όλα ήταν καλά, ο κόσμος χόρευε και περνούσε ωραία. Ο Curt άρχισε να φωνάζει πως δεν έπρεπε να έχει έρθει, πως ο γάμος ήταν σκ… και το φαγητό χάλια. Τότε ο αδελφός μου θύμωσε, που μιλούσε έτσι για μας, και του είπε ‘Άντε γ…’. Τότε ο Curt τον χτύπησε.

«Η μητέρα μου επιχείρησε να ζητήσει τα ρέστα από τον Curt αλλά η γυναίκα του- και αδελφή της- πήρε το μέρος του και άρχισαν τις φωνές», περιέγραψε η Krystel. «Πλησίασα τον Curt και του είπα ‘τι κάνεις; Άσε ήσυχη τη μαμά μου!’ και τότε με χτύπησε. Έμεινα αναίσθητη για περίπου είκοσι λεπτά. Εντωμεταξύ ο μπαμπάς μου επενέβη και άρχισε να δέρνεται με τον Curt. Μπλέχτηκαν ακόμα 5-6 άνθρωποι».

Ο φασαριόζος θείος επιχείρησε να φύγει με ταξί από το χώρο που γινόταν το γλέντι αλλά η νύφη ζήτησε από τον ταξιτζή να μην ξεκινήσει μέχρι να έρθει η αστυνομία. Ο Curt συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.