Με χιούμορ μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο περιστατικό εισβολής μιας Mercedes σε παμπ της Βρετανίας το γεγονός πως για καλή τύχη των θαμώνων και των επιβατών του αυτοκινήτου, δεν σημειώθηκε κανένας σοβαρός τραυματισμός.

Οι πελάτες της παμπ στην περιοχή Wellesbourne της Βρετανίας γλίτωσαν στο παρά πέντε όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, ένας συνταξιούχος, το έστειλε απευθείας στο… μπαρ.

Κάποιοι πήδηξαν για να σωθούν παρακολουθώντας μπύρες και πιάτα να εκτοξεύονται στον αέρα ενώ τύχη βουνό είχε μια παρέα που έπαιζε ντόμινο σε κοντινό τραπέζι.

Η Mercedes Benz C180 πέρασε μέσα από τον τοίχο της παμπ, που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, με ταχύτητα περίπου 50 χιλιομέτρων την ώρα.

Σε δύο ηλικιωμένους που επέβαιναν στο αυτοκίνητο παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες ενώ ο 80χρονος οδηγός μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο του Warwick.

Η 51χρονη Kay Page που βρισκόταν μέσα στην παμπ Stags Head φωτογράφισε την εικόνα με το κινητό της τηλέφωνο.

«Εκεί που καθόμασταν ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο, πιάτα να σπάνε και ποτήρια να εκτοξεύονται ενώ ένα τραπέζι σύρθηκε μέσα στην παμπ καθώς το έσπρωχνε ένα αυτοκίνητο. Οι άνθρωποι που κάθονταν έξω από το παράθυρο πήδηξαν δεξιά κι αριστερά για να γλιτώσουν. Είναι θαύμα που δεν σκοτώθηκε κανείς και που δεν τραυματίστηκε καν σοβαρά», περιέγραψε η ίδια.

«Ο οδηγός μού είπε πως δεν έτρεχε αλλά ζαλίστηκε και μετά δεν μπορούσε να θυμηθεί τι είχε συμβεί», είπε η 34χρονη ιδιοκτήτρια της παμπ Katie Keogh-Bywater.

Η παμπ λειτουργεί και πάλι κανονικά με την τρύπα να έχει καλυφθεί προσωρινά μέχρι να επισκευαστεί ο τοίχος…