Αμερικανικό ταξιδιωτικό περιοδικό δημιούργησε το τέλειο Σαββατοκύριακο στη Βρετανία για τους αναγνώστες του με κόστος όμως που ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα «ταξιδιωτικά πακέτα».

Για ένα εκατομμύριο λίρες οι αναγνώστες του Elite Traveler, μιας ειδικής έκδοσης για τους λάτρεις των ιδιωτικών τζετ, μπορούν να απολαύσουν την πλήρη βρετανική εμπειρία. Συμπεριλαμβάνονται ιδιωτικές ξεναγήσεις σε μερικά από τα πιο γνωστά αξιοθέατα, γεύματα μαγειρεμένα από τους τοπ σεφ και βόλτα με ελικόπτερο στα Highlands.

Η τριήμερη εκδρομή αφορά ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ που θα περάσει τον Ατλαντικό με ιδιωτικό τζετ με προορισμό το Λονδίνο.


Μόλις φτάσει το ζευγάρι θα το παραλάβει μια Rolls Royce Phantom με σωφέρ εννοείται, εξοπλισμένη με καναπεδάκια με χαβιάρι Almas(3.000 ευρώ το κιλό) και σαμπάνια Laurent-Perrier Grand Siecle.

Στη συνέχεια το ζευγάρι θα μεταφερθεί στο πεντάστερο ξενοδοχείο Park Lane, το οποίο δεν θα έχει άλλους ενοίκους στα 45 του δωμάτια κατά τη διαμονή του ζεύγους εκεί. Κόστος: περίπου 138.000 ευρώ η βραδιά.

Το πρώτο βράδυ προσφέρεται στο ζευγάρι αποκλειστική πρόσβαση στον Tower of London και το London Eye και στη συνέχεια δείπνο από τον σεφ Brett Graham του εστιατορίου The Ledbury.

Την επόμενη ημέρα, έπειτα από ψώνια στο Harvey Nichols, το ζευγάρι θα μεταφερθεί στο Coworth Park για να απολαύσει ένα παιχνίδι πόλο που θα γίνει για τα μάτια τους μόνο.

Στο ιδιωτικό VIP lounge θα βρίσκεται ο πρώην παίκτης Andrew Hine που θα σχολιάζει τον αγώνα αποκλειστικά για το ζευγάρι.

Το απογευματινό γεύμα θα δοθεί στο ξενοδοχείο Le Manoir aux Quat’ Saisons Relais & Châteaux στο Oxfordshire όπου ο βραβευμένος με αστέρια Michelin σεφ Raymond Blanc θα τους κάνει και ένα μάθημα μαγειρικής πριν απολαύσουν τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία με… 9 πιάτα!

Η Κυριακή αρχίζει με πτήση στη Σκωτία και το παγκοσμίου φήμης Gleneagles Hotel στο Perthshire.

Ακολουθεί παιχνίδι γκολφ με τον Colin Montgomerie και στη συνέχεια θα προσφερθούν στο ζευγάρι γεύσεις από την τοπική κουζίνα. Η ημέρα θα συνεχιστεί με βόλτα με ελικόπτερο στα Highland’s και τις λίμνες της Σκωτίας ενώ θα γίνει και μία στάση για τσάι ασφαλώς στο Inverlochy Castle Relais & Châteaux Hotel.

Πίσω στο Gleneagles, ο σεφ Andrew Fairlie θα υποδεχθεί με ένα εξαιρετικό δείπνο τους κουρασμένους εκδρομείς πριν εκείνοι καταλύσουν για να αναπαυτούν στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, ο οποίος θα έχει κλείσει εξολοκλήρου γι’ αυτούς.

Η επόμενη ημέρα είναι μέρα επιστροφής στις ΗΠΑ…