Τρεις ημέρες θα μείνει στο ψυχιατρείο νοσοκομείου του Λος Άντζελες η 15χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, η οποία έκοψε τις φλέβες του δεξιού καρπού της με μαχαίρι και πήρε μεγάλη ποσότητα από παυσίπονα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΤΜΖ.com.

Η 15χρονη, που πάσχει από κατάθλιψη, άφησε και επιστολή στην οποία μιλάει για την αυτοκτονία της. «Αισθάνεται την ανάγκη να έχει κοντά της τον πατέρα της. ‘Εχει ήδη νοσηλευτεί μια φορά για κατάθλιψη. Αυτό φαίνεται ότι ήταν μια πραγματική έκκληση για βοήθεια», τόνισε η ίδια πηγή, υπογραμμίζοντας ότι η κατάσταση του κοριτσιού είναι καλή.

«Χθες, όλα τα προβλήματά μου έμοιαζαν να έχουν εξαφανιστεί, αντίθετα, τώρα είναι σαν να ήταν εκεί πάντα» έγραψε στο Twitter της το βράδυ της Τρίτης, ενώ σε άλλο αναρωτιόταν «γιατί τα δάκρυα είναι αλμυρά».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι αστυνομικοί εκλήθησαν σε ένα σπίτι στο Καλαμπάσας, κοντά στο Λος ‘Αντζελες, όπου ζει η Πάρις Τζάκσον, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, για «ιατρικό πρόβλημα».

Σε ανακοίνωσή της, η 83χρονη γιαγιά της Κάθριν τονίζει ότι «η Πάρις είναι καλά και δέχεται την κατάλληλη ιατρική φροντίδα. Σας παρακαλώ, σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της», τονίζει στην ανακοίνωσή της.

Η Πάρις πρόκειται να ξεκινήσει καριέρα στον κινηματογράφο, με ένα πρώτο ρόλο στην ταινία «Lundon’s Bridge and the Three Keys». Ωστόσο, ο σκηνοθέτης Ντένις Κρίστεν τόνισε ότι τα γυρίσματα δεν έχουν αρχίσει ακόμα.