Η σκέψη του ατρόμητου Andy Lewis μάλλον… «πετάει στα σύννεφα», καθώς προσπαθεί να διασχίσει την απόσταση που τον χωρίζει από τον ένα βράχο στον άλλο… χωρίς προστατευτικό σχοινί, με μόνο «μαξιλάρι» του στο βάθος ένα κομμάτι θάλασσας!

Ο τολμηρός ακροβάτης σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται να στέκεται σε ένα τεντωμένο σχοινί (αυτή τη φορά με κάποιου είδους μηχανισμό ασφαλείας δεμένο στο πόδι του) ενώ από κάτω του υπάρχει κενό… 90 μέτρων!

Οι εντυπωσιακές αυτές φωτογραφίες με τον παράτολμο Andy έχουν τραβηχτεί σε μια περιοχή έξω από το Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία.

«Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου στην ακροβασία σε τεντωμένο σχοινί, που όταν το κάνω δε μου φαίνεται καθόλου δύσκολο. Όσο καλύτερος γίνεσαι, τόσο πιο εύκολο φαίνεται. Είναι όμως πραγματικά δύσκολο και επίπονο να ισορροπείς στις άκρες των ποδιών σου και να ελέγχεις τους αστραγάλους σου και χρειάζονται πολλά χρόνια για να αποκτήσει κανείς τη δύναμη που απαιτείται για να κάνει κάτι τέτοιο» είπε ο ακροβάτης από το Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο φωτογράφος Scott Rogers από το Ντένβερ του Κολοράντο, πολλές φορές ρισκάρει ο ίδιος τη ζωή του για να απαθανατίσει τα «κόλπα» του Andy, όμως επιμένει ότι εκείνος και η ομάδα του είναι πολύ καλά εκπαιδευμένοι σε αυτό που κάνουν.