Η Christi και ο Dave Cason από την περιοχή Lake Elsinore της Καλιφόρνια πρόκειται να αποκτήσουν το 17ο παιδί τους, κι όμως αισθάνονται ότι η οικογένειά τους δεν είναι ακόμη… «ολοκληρωμένη»!

Οι δυο γονείς έχουν ήδη εννιά αγόρια και επτά κορίτσια ηλικίας από 2 ετών έως 23 και ονειρεύονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους κι άλλο, μέχρι να φτάσουν στα 20 παιδιά!

«Κάθε μωρό είναι ξεχωριστό. Υπάρχει πάντα η αγωνία να δεις σε ποιον θα μοιάζουν, τι προσωπικότητα θα αναπτύξουν, τι χρώμα μαλλιά θα έχουν… Δε νομίζω ότι είμαι εθισμένη στην εγκυμοσύνη. Απλά μέχρι τώρα δεν έχουμε νιώσει ότι η οικογένειά μας έχει “ολοκληρωθεί”» είπε η 41χρονη πολύτεκνη μητέρα.

Η Christi αποφάσισε ότι ήθελε ακόμη ένα παιδί (το 17ο), πέντε μήνες προτού γεννηθεί ο νεότερος γιος τους Nathaniel,που τώρα είναι δύο ετών. Κατάφερε να μείνει έγκυος μέσα σε τρεις μήνες, όμως έχασε το μωρό πριν κλείσει 12 εβδομάδες κύησης.

Το ζευγάρι συνέχισε τις προσπάθειες για ένα χρόνο ακόμη, όμως χωρίς επιτυχία αυτή τη φορά. «Απελπιστήκαμε. Θέλαμε πολύ ακόμη ένα μωρό και μέχρι τότε δεν είχαμε αντιμετωπίσει προβλήματα. Η μεγαλύτερη διαφορά που έχουν τα υπόλοιπα παιδιά μας ήταν 22 μήνες» πρόσθεσε.

Τελικά με τη βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής για τη γονιμότητα κατάφερε να μείνει έγκυος ξανά. Όμως έζησε για δεύτερη φορά τον πόνο της αποβολής.

Οι δυο τους δεν το έβαλαν κάτω και τώρα η Christi είναι έγκυος ξανά, 16 εβδομάδων, και όλη η οικογένεια περιμένει με λαχτάρα το καινούριο μέλος!

Και τα ευχάριστα δεν τελειώνουν εδώ! Οι πανευτυχείς γονείς έγιναν και για πρώτη φορά… παππούδες, καθώς η μεγαλύτερη κόρης τους πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί!