Σοκ έχει προκαλέσει στη Νέα Υόρκη η είδηση της αυτοκτονίας μιας 45χρονης μητέρας, η οποία πήδηξε από το παράθυρο του διαμερίσματός της που βρίσκεται στον όγδοο όροφο πολυκατοικίας, έχοντας δέσει επάνω στο σώμα της το 10 μηνών αγοράκι της.

Το παιδί σώθηκε σαν από θαύμα. Το βρήκε αυτόπτης μάρτυρας δίπλα στο άψυχο σώμα της μητέρας του.

Η Cynthia Wachenheim βρέθηκε νεκρή στο πεζοδρόμιο της οδού Harlem στο Μανχάταν, με το μωρό στα χέρια της. Το περιστατικό συνέβη χτες και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται η Daily Mail το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Ο 18χρονος Steven Dominguez ήταν αυτόπτης μάρτυρας. «Άκουσα μια μικρή κραυγή και την είδα στον αέρα να πέφτει. Μετά ακούστηκε ένας θόρυβος. Ήταν σαν να έπεφτε ένα κομμάτι ξύλο στο έδαφος. Μετά άκουσα το μωρό να κλαίει. Η εικόνα με σόκαρε. Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα» είπε.

Σύμφωνα με τη The New York Post ένας γείτονας της γυναίκας, την άκουσε να τσακώνεται με τον άντρα της λίγες ώρες πριν αυτή βουτήξει στο κενό.

Εικόνα από κάμερες ασφαλείας δείχνουν τον 48χρονο άντρα να φεύγει από το διαμέρισμα μετά τον καυγά. Δύο ώρες μετά η Cynthia έπεφτε στο κενό έχοντας στα χέρια της το γιο της.

Το ζευγάρι δεν είχε άλλα παιδιά, ενώ σύμφωνα με αναφορές η γυναίκα έπασχε από κατάθλιψη μετά τον τοκετό.

Μάλιστα, λέγεται ότι άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας 13 σελίδων στο οποίο ανέφερε τους λόγους για τους οποίους αισθανόταν ότι είχε αποτύχει ως μητέρα.