Ο 13 ετών Noah Brocklebank υπέφερε συναισθηματικά από τα πειράγματα των συμμαθητών του, τα οποία δέχεται τα τελευταία χρόνια. Τον έχουν αποκαλέσει χοντρό, άσχημο, ενοχλητικό, ηττημένο και διάφορα άλλα.

Το νεαρό αγόρι που έπαθε στην κατάθλιψη έφτασε στο σημείο να ανακοινώσει τον περασμένο Ιανουάριο ότι επρόκειτο να θέσει τέρμα στη ζωή του την ημέρα των γενεθλίων του.

Ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instragram με το χαρακωμένο χέρι του, γράφοντας ότι στα 13α γενέθλιά του θα αυτοκτονούσε.

«Ένιωθα ότι δεν είχε τίποτα νόημα. Η ζωή μου ήταν απαίσια. Δεν με ήθελε κανείς» είπε ο ίδιος.

Όταν η μητέρα του είδε το μήνυμα που ανέβασε ο γιος της ζήτησε αμέσως ιατρική συμβουλή και το παιδί της νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για 8 ημέρες.

Έχοντας τρομοκρατηθεί από την κατάσταση του γιου της, η Karen Brocklebank σκέφτηκε με ποιο τρόπο ακόμη θα μπορούσε να βοηθήσει το παιδί της να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

Έτσι αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία του στο διαδίκτυο, ελπίζοντας ότι θα βρισκόταν κάποιος που θα μπορούσε να του σταθεί και να του πει λόγια παρηγοριάς που θα τον εμψυχώσουν, αναφέρει δημοσίευμα του CBS News.

«Είπα την ιστορία. Ήμουν απελπισμένη. Ήταν μια έκκληση για βοήθεια» είπε η ίδια.

Αρχικά ζήτησε από κάποιους φίλους της στο Facebook να γράψουν γράμμα στο γιο της.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες ο Noah είχε δεχτεί ήδη 2.000 γράμματα μέσω ταχυδρομείου.

«Αποκαταστάθηκε η πίστη μου στην ανθρωπότητα» πρόσθεσε.

Τα γράμματα πρόσφεραν ανακούφιση στο Noah ο οποίος περνάει το χρόνο του διαβάζοντας τα ενθαρρυντικά μηνύματα ανθρώπων από όλον τον κόσμο προς το πρόσωπό του.

«Είχα επικεντρωθεί στο κακό πρόσωπο των ανθρώπων, όπως τα κακόβουλα πειράγματα που δεχόμουν. Μετά συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται εκεί έξω και που μπορούν να γίνουν φίλοι μου» είπε ο ίδιος.