Μια γυναίκα από τη Ζιμπάμπουε έχασε τη ζωή της όταν της επιτέθηκε λιοντάρι τη στιγμή που έκανε σεξ με το σύντροφό της στη ζούγκλα.

Η Sharai Mawera πέθανε χτες και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «My Zimbabwe», ο βασιλιάς της ζούγκλας επιτέθηκε στο ζευγάρι σε ένα απομονωμένο σημείο κοντά στην πόλη Kariba.

Ο σύντροφος της Sharai, που δεν κατονομάζεται, πιστεύεται ότι έφυγε τρέχοντας από το σημείο χωρίς τα ρούχα του, όταν είδε το λιοντάρι να ορμάει προς το μέρος τους.

«Η γυναίκα πέθανε ακαριαία, όμως ο φίλος της κατάφερε να διαφύγει» είπε μια πηγή στην εφημερίδα. Η ίδια εργαζόταν σε τοπικό σούπερ μάρκετ ενώ ο φίλος της ήταν ψαράς.

«Συναντιούνταν συχνά στο ίδιο σημείο. Όταν συνέβη το μοιραίο οι δυο τους έκαναν έρωτα. Το λιοντάρι ήρθε από πίσω τους και άρχισε να βρυχάται. Ο άντρας διέφυγε και όταν σταμάτησε σε ασφαλή απόσταση είδε το λιοντάρι να την κατασπαράσσει. Βγήκε στο δρόμο αναζητώντας βοήθεια» είπε ακόμη η ίδια πηγή.

Αστυνομικοί και ένοπλοι φύλακες από το πάρκο άγριας ζωής της Ζιμπάμπουε έσπευσαν στην περιοχή.

«Η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή όταν έφτασαν εκεί. Το λιοντάρι είχε κόψει κομμάτι από το λαιμό και την κοιλιά της» ανέφερε ακόμη η εφημερίδα.

Οι φύλακες τώρα αναζητούν το λιοντάρι, που πιστεύουν ότι ευθύνεται και για την εξαφάνιση ενός ντόπιου το περασμένο σαββατοκύριακο.

Διαμελισμένα μέλη του βρέθηκαν χτες έξω από την πόλη, που βρίσκεται κοντά στον ποταμό Zambezi. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο άντρας δέχτηκε επίθεση από ένα λιοντάρι ενώ επέστρεφε σπίτι του από κέντρο διασκέδασης.