Ο 40χρονος Mohammed από το Εδιμβούργο έχασε το πέος του σε τροχαίο όταν ήταν έξι ετών. Σήμερα ελπίζει ότι θα μπορέσει να αποκτήσει φυσιολογική σεξουαλική ζωή, μετά από χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης στα γεννητικά του όργανα.

Όταν συνέβη το ατύχημα, ο Mohammed βρέθηκε κάτω από τις ρόδες ενός αυτοκινήτου, το οποίο τον έσυρε για περισσότερα από 500 μέτρα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στα γεννητικά όργανα και τους μηρούς.

Το πέος του καταστράφηκε, όπως και ο αριστερός του όρχις. Ο ίδιος νομίζει ότι μέρος του δεξιού του όρχι σώθηκε, όμως δε μπορεί να δει ή να νιώσει κάτι, γράφει η Daily Mail.

Μιλώντας στη Dr Pixie στην εκπομπή «Embarrassing Bodies» του Channel 4, ο Mohammed εξήγησε πώς οι γιατροί του «κατασκεύασαν» ένα νέο πέος, χρησιμοποιώντας δέρμα από το πόδι του. Ο ίδιος το περιγράφει ως «ένα σωλήνα απ’ όπου μπορείς να ουρήσεις».

Ο ίδιος δε θυμάται πολλά από εκείνη την περίοδο της ζωής του, πέρα από το ότι ήταν για πολύ καιρό στο νοσοκομείο και πως υποβλήθηκε σε περισσότερες από 100 χειρουργικές επεμβάσεις.

«Όταν είσαι τόσο μικρός δεν συνειδητοποιείς τι συμβαίνει. Με φρόντισε μια νοσοκόμα, η οποία με βοήθησε πολύ. Ήταν σα δεύτερη μητέρα για μένα και εξακολουθούμε να διατηρούμε επαφή» είπε.

Το μέγεθος του πέους του δεν ξεπερνά τα 7 εκατοστά, είναι «νεκρωμένο» στην αφή, παρότι μπορεί να νιώσει κάτι όταν ουρεί, κι ενώ είναι ικανός να έρθει σε οργασμό δε μπορεί να πετύχει στύση.

Ο Mohammed παντρεύτηκε πρόσφατα μια γυναίκα που γνώρισε στο Πακιστάν και θέλει να μπορέσει να αποκτήσει φυσιολογική σεξουαλική ζωή.

«Πλέον δεν πρέπει να σκέφτομαι μόνο εμένα, αλλά και τη γυναίκα μου. Θέλω να μπορώ να κάνω σεξ και να είμαι φυσιολογικός. Η γυναίκα μου δε με πιέζει καθόλου, αλλά εγώ θέλω μια φυσιολογική ζωή» πρόσθεσε και συνέχισε: «Πάντοτε μου άρεσαν οι εκπομπές ιατρικού περιεχομένου. Μπορούσα να δω στην τηλεόραση επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Έτσι σκέφτηκα να δηλώσω συμμετοχή στην εκπομπή και να το δοκιμάσω».

Ο Mohammed συναντήθηκε με τον ειδικό σε τέτοιου είδους επεμβάσεις Mr Nim Christopher, από το τμήμα ουροανδρολογίας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου University College Hospital στο Λονδίνο.

Θα υποβληθεί σε τρεις ξεχωριστές χειρουργικές επεμβάσεις, προκειμένου να αποκτήσει ένα καινούριο πέος, από δέρμα που θα πάρει ο γιατρός από τον πήχη του, το οποίο θα το αισθάνεται κανονικά, αναφέρει το δημοσίευμα.

«Είναι καταπληκτικό που βρέθηκε κάποιος που μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα για μένα. Πίστευα ότι δε θα μπορούσε να κάνει κανείς τίποτα» είπε ακόμη.

Η πορεία της υγείας του μετά τις επεμβάσεις καταγράφεται και θα μεταδοθεί από την εκπομπή στα επόμενα επεισόδια.