Τον βιασμό και τη δολοφονία μιας 26χρονης από εργαζόμενους του νοσοκομείου στο Καράτσι του  Πακιστάν, μεταξύ των οποίων κι ένας γιατρός, ερευνούν οι πακιστανικές αρχές.

Η 26χρονη κοπέλα επισκέφτηκε νοσοκομείο στην περιοχή Κοράντζι, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον πονόδοντο που την ταλαιπωρούσε.

Εκεί, σύμφωνα και με τις έρευνες των αρχών, έπεσε θύμα τεσσάρων εργαζομένων του νοσοκομείου – ανάμεσά τους και ένας γιατρός – που αρχικά τη νάρκωσαν, στη συνέχεια τη βίασαν και τελικά τη δολοφόνησαν με δηλητήριο.

Τη δολοφονία της 26χρονης ανακάλυψε η μητέρα της όταν άρχισαν να την αναζητούν, επειδή δεν έδινε σημεία ζωής μετά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο στην πόλη.

Αρχικά από το νοσοκομείο της είπαν ότι η κόρη της πέθανε από την αλλεργική αντίδραση σε κάποιο φάρμακο. Η ιατροδικαστική έκθεση όμως αποκάλυψε ίχνη βιασμού και την δολοφονία της 26χρονης με την χορήγηση κάποιας δηλητηριώδους ουσίας.

Οι πακιστανικές αρχές έχουν συλλάβει τρεις από τους δράστες ενώ ο τέταρτος διαφεύγει και αναζητείται. Ο πρωθυπουργός Μουράτ Αλί Σάχ, έλαβε γνώση του περιστατικού στο Κοραντζί και ζητά λεπτομερή αναφορά, δήλωσε ο εκπρόσωπος του.