Η 26χρονη Claire Ormrod αψηφώντας τις ελάχιστες ιατρικές πιθανότητες γέννησε δύο παιδιά μέσα σε εννιά μήνες, παρόλο που και τις δύο φορές που έμεινε έγκυος έπαιρνε αντισυλληπτικά χάπια!

Η νεαρή μητέρα έφερε στον κόσμο την κόρη της Alice με επείγουσα καισαρική στις 6 Δεκεμβρίου του 2011 ενώ βρισκόταν στην 25η εβδομάδα της κύησής της. Η Alice ζύγιζε μόλις λίγο πάνω από μισό κιλό και ήταν το πιο μικρό μωρό που είχε γεννηθεί ποτέ στην Ουαλία.

Επτά εβδομάδες μετά η Claire ήταν και πάλι έγκυος, παρότι έπαιρνε αντισυλληπτικά χάπια. Στις 7 Σεπτεμβρίου του 2012 γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Gareth.

Οι γιατροί έχουν μείνει έκπληκτοι με την περίπτωσή της και το γεγονός ότι τα δύο μωράκια γεννήθηκαν τόσο κοντά.

Η Alice και ο Gareth θα πηγαίνουν στην ίδια τάξη όταν ξεκινήσουν το σχολείο.

Μαζί με το σύντροφό της Gareth Gee είχαν άλλα τρία παιδιά: την 7 χρονών Molly, τον 5 ετών Jack και τον δύο ετών Charlie.

Η σύλληψη και των πέντε παιδιών του έγινε παρότι με τις συντρόφους του είχαν λάβει… προστατευτικά μέτρα!

«Όταν έμεινα έγκυος και στα δύο παιδιά μου έπαιρνα αντισυλληπτικά χάπια ή είχα σπιράλ. Ήμουν μάλιστα και σε λίστα αναμονής για να στειρωθώ όταν έμεινα έγκυος στον Gareth. Το σπιράλ υποτίθεται ότι είναι 99,99% ασφαλές και το χρησιμοποιούσα όταν έμεινα έγκυος και στα τρία πρώτα παιδιά μου» είπε η ίδια.