Ποιος δεν θα ήθελε να γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι; Διαβάστε λοιπόν τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια, ποια γεγονότα θα αλλάξουν σημαντικά την πορεία της ανθρωπότητας και ποιο είναι το μέλλον του πλανήτη μας; Οι απαντήσεις αυτές δίνονται από το περιοδικό Forbes. Οι συντάκτες του περιοδικού μαζί με κορυφαίους αναλυτές έγραψαν για το «αύριο» με βάση τις αποφάσεις του σήμερα. Δηλαδή προσπάθησαν να μαντέψουν τις επιπτώσεις από τις επιλογές και τις κρίσιμες αποφάσεις των κορυφαίων πολιτικών, επιχειρηματιών και επιστημόνων όλου του κόσμου.

Σύμφωνα λοιπόν, με τις προβλέψεις το 2011 θα πεθάνει ο ηγέτης της Β. Κορέας, ο Κιμ Γιονγκ Ιλ. Την θέση του θα διαδεχτεί ο γιος του ο οποίος θα επιδιώξει εμπορικές σχέσεις με τις ΗΠΑ. Και η μοίρα του Μπέρνι Μέιντοφ, ο άνθρωπος που έχασε δισεκατομμύρια δολλάρια από χρήματα πελατών του στο σχήμα πυραμίδας το οποίο επινόησε, θα βρεθεί κρεμασμένος στο κελί του.

Το 2016 θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το σύστημα της ψήφου μέσω του διαδικτύου. Αλλά μόνο το 7% των ψηφοφόρων θα επιλέξει αυτή τη μέθοδο ενώ θα προκληθούν αρκετές ενστάσεις επί του αποτελέσματος με τους ισχυρισμούς της νοθείας.

Το 2018 τα Αμερικανικά στρατεύματα θα αποχωρήσουν από το Αφγανιστάν.

Ο πρώτος κλιματικό πόλεμος θα πραγματοποιηθεί το 2020, καθώς μουσουλμάνοι θα αποχωρήσουν από τις Μαλδίβες οι οποίες βυθίζονται λόγω της κλιματικής αλλαγής, και θα κατευθυνθούν στην Σρι Λάνκα, όπου θα ξεσπάσουν θρησκευτικές αναταραχές. Ο ΟΗΕ θα στείλει ειρηνευτική δύναμη.

Το ίδιο έτος η ανθρωπότητα θα ταξιδέψει και πάλι στην Σελήνη και θα περπατήσουν πάνω σε αυτό έξι άνδρες και δύο γυναίκες.