Το συγκλονιστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να δακρύσουν. Το βαθύτερο μήνυμα που κρύβει είναι ότι η θέληση έχει μία δύναμη που μπορεί να ξεπεράσει όλες τις αδυναμίες του σώματος.

Ο 13χρονος Τζάρετ, που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, εξέφρασε στον πατέρα του την επιθυμία να λάβει μέρος σε αγώνα πάλης. Εκείνος πήρε τηλέφωνο ένα προπονητή σε αντίπαλο σχολείο και του μίλησε για την επιθυμία του παιδιού του. Ο προπονητής καθησύχασε τον πατέρα.

Ο αντίπαλός του ήταν τελικά ο Τζάστιν Κίβιτ που, που αφού πρώτα έσφιξε το χέρι του Τζάρεντ, φρόντισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Σύμφωνα με τον πατέρα του Τζάρεντ, μπορεί ο γιος του σωματικά να έχει τις δεξιότητες ενός μωρού 6 μηνών, αλλά εγκεφαλικά είναι πολύ κοντά στην ηλικία του.

Είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει ένα όριο στο τι μπορεί να κάνει, αλλά θέλει να δοκιμάσει τα πάντα. Του αρέσει απλά να είναι εκεί έξω και να συμμετέχει».

Η ημέρα των αγώνων έφτασε στο κατάμεστο από γονείς και μαθητές, στάδιο. Ο πατέρας του 13χρονου τον μετέφερε στο παρκέ. Οι δύο αντίπαλοι παρατάχθηκαν απέναντι ο ένας από τον άλλον, έδωσαν τα χέρια.

Ο αγώνας ξεκίνησε…