Όταν ο φωτογράφος βρίσκεται στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή, ένα πράγμα χρειάζεται μόνο να κάνει για να έχει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα: το «κλικ» να γίνει την κατάλληλη στιγμή.

Τα παραπάνω κριτήρια πληρούνται στις παρακάτω ευφάνταστες εικόνες που τραβήχτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα…

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Boris Johnson ποζάρει σε ένα μπρούτζινο άγαλμα ταύρου.

Υπάλληλος του Οίκου δημοπρασιών Sotheby’s κοιτάει ένα πορτραίτο του Giovanni Gaddi που θα δημοπρατηθεί στις 5 Δεκεμβρίου.

Χριστιανός Παλαιστίνιος κρεμάει τη σημαία της Παλαιστίνης σε ένα σταυρό.

Ένας ποδηλάτης περνάει μέσα από ατμούς κοντά στο μουσείο της Φιλαδέλφειας στις ΗΠΑ.

Μέλη του εργατικού σωματίου Unia κρατούν κόκκινες ομπρέλες για να φτιάξουν το σχήμα ενός ψαριού που προσπαθεί να «φάει» ένα μικρότερο. Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στη Ζυρίχη, εναντίον αυτών που αποκαλούν «οικονομικούς καρχαρίες».

Αφγανός ιππεύει ένα άλογο μπροστά στη λίμνη Qargha, στην Καμπούλ.

Αφγανοί πρόσφυγες μικρής ηλικίας τυλίγονται με κουβέρτες προκειμένου να αντιμετωπίσουν το κρύο, ενώ κάθονται σε μια ξύλινη χειράμαξα, στην Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν.

Διαδηλωτές από την Ιορδανία καθρεπτίζονται στα γυαλιά του άντρα κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών ενάντια στην κυβερνητική διαφθορά.

Χριστιανοί Παλαιστίνιοι ανάβουν κερί μπροστά στα πορτραίτα του πρώην ηγέτη της Παλαιστίνης, Γιασέρ Αραφάτ και του προέδρου Μαχμούντ Αμπάς, μετά την αναγνώριση του κράτους σε θέση «παρατηρητή» στον ΟΗΕ.

Παιδιά στέκονται δίπλα σε ακτιβιστές κατά τη διάρκεια λαμπαδηδρομίας πριν την Παγκόσμια Ημέρα του AIDS, στην Ινδία.

Ινδοί μετανάστες πλένουν τα ρούχα τους σε ένα δρόμο της Βομβάης. Ας σημειωθεί ότι κοστίζει 10 ρουπίες (13 σεντ) για να αγοράσουν ένα κουβά με νερό 10 με 15 λίτρα!

Παιδιά με εκ γενετής παθήσεις, θύματα δεύτερης γενιάς σε μεγάλο ατύχημα με διαρροή υγραερίου στην Ινδία το 1984, συμμετέχουν σε ολονύχτια τελετή για τα θύματα της καταστροφής. Υπολογίζεται ότι ο αριθμός των θυμάτων ξεπέρασε τους 15.000 σύμφωνα με υπολογισμούς της κυβέρνησης.

Η Ανγκέλα Μέρκελ στέκεται ετοιμάζει τη ψήφο της για την ψηφοφορία που έλαβε χώρα στην ομοσπονδιακή Βουλή της Γερμανίας για την επικύρωση της νέας συμφωνίας για την Ελλάδα.

Παιδιά από τη Συρία κοιτάνε μέσα από παράθυρο αυτοκινήτου καθώς διασχίζουν τα σύνορα με το Λίβανο.