Ο Russell Jackson αφού υπηρέτησε επί 25 χρόνια στο βασιλικό σύνταγμα του Lancashire αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να ζήσει άλλο ως Russell και αποφάσισε να γίνει… Jennine.

Ο Russell μπήκε στο στρατό σε ηλικία 16 ετών, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να δει αν μπορεί να καταπολεμήσει αυτό που όπως ισχυρίζεται ένιωθε από πάντα… ότι ήταν κατά βάθος γυναίκα!

Η 47χρονη πλέον Jennine υπηρέτησε στη βόρεια Ιρλανδία, τη Βοσνία, το Ιράκ, το Μπελίζ, το Βερολίνο, τον Καναδά, την Κύπρο, τη Γερμανία, την Κένυα και το Ομάν και καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του πέρασε πολλές δύσκολες στιγμές, όπως τότε που είδε ένα συνάδελφό του να ανατινάζεται μπροστά του.

Όμως η επιθυμία του να γίνει γυναίκα όσο περνούσε ο καιρός όλο και δυνάμωνε. Όταν απολύθηκε από το στρατό το 2005, αποφάσισε ότι είχε φτάσει η ώρα να προχωρήσει σε θεραπεία αλλαγής φύλου.

Η Jennine έκανε την τελευταία της επέμβαση το 2011 και πλέον είναι επίσημα… γυναίκα, δηλώνοντας ότι δεν είχε νιώσει ποτέ στη ζωή της τέτοια χαρά.

Μάλιστα, έχει ανοίξει δική της επιχείρηση βουλκανιζατέρ, χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες που απέκτησε από τα χρόνια της στο στρατό.