Η αστυνομία του Πορτ Σεντ Λούσι, στη Φλόριντα των ΗΠΑ, προχώρησε στη σύλληψη ενός νεαρού ο οποίος επιχείρησε να πληρώσει την παραγγελία του στο φαστφουντάδικο με… μαριχουάνα.

Ο Anthony Andrew Gallagher επισκέφθηκε ένα drive-thru ταχυφαγείο, έκανε την παραγγελία του και όταν έφτασε η ώρα να πληρώσει, πρότεινε στον υπάλληλο να του δώσει ένα σακουλάκι που περιείχε μαριχουάνα. Εκείνος αρνήθηκε και ο 23χρονος έφυγε.

Η αστυνομία ενημερώθηκε σχετικά το πρωί της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου, με τον υπάλληλο να δίνει στις αρχές μια περιγραφή του νεαρού.

Αργότερα μέσα στη μέρα οι αρχές ειδοποιήθηκαν ότι ένας τύπος που μοιάζει με αυτόν της περιγραφής επισκέφθηκε ξανά το ταχυφαγείο. Έσπευσαν αμέσως στο σημείο, τον πλησίασαν και διαπίστωσαν πως πρόκειται για τον 23χρονο που αναζητούσαν.

Ο Anthony Andrew Gallagher συνελήφθη με τις κατηγορίες της κατοχής μαριχουάνα και οδήγησης υπό την επήρεια ουσιών. Δεν είναι ξεκάθαρο αν και στη δεύτερη επίσκεψή του στο φαστ φουντ επιχείρησε να πληρώσει την παραγγελία του με ναρκωτικά.