Για ενέσιμα δερματικής πλήρωσης μπορεί να έχετε ακούσει, μιας και είναι ο τρόπος που επιλέγουν κάποιες γυναίκες για να δώσουν όγκο στα χείλη τους.

Και όταν δεν πετυχαίνει, καταλήγουν με αυτή την όψη που μοιάζει με σοβαρή αλλεργική αντίδραση δηλαδή.

Μόνο που οι ενέσεις πλήρωσης δεν είναι μόνο για τα χείλη, όπως έμαθαν οι τηλεθεατές της βρετανικής εκπομπής «This Morning», καθώς η επιστήμη τις κάνει πια και στο πέος.

Αυτό είπε στο πρωινό μαγκαζίνο ο καλεσμένος Stuart Price, που εμφανίστηκε δίπλα στην κοπέλα του Carys Tedstoneto για να συζητήσουν πώς το ενέσιμο του έδωσε μια γερή τόνωση στην αυτοπεποίθησή του.

Η μη επεμβατική αυξητική επέμβαση γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας και στο πλαίσιο αυτό το τόλμησε και ο Price, πυροδοτώντας ένα παιχνίδι σεξουαλικών υπαινιγμών ανάμεσα σε αυτόν και τον παρουσιαστή Phillip Schofield άνευ προηγουμένου!

Ο Price εξήγησε πως έχασε πάρα πολλά κιλά και μαζί τους και ένα καλό κομμάτι της ανδρικής του αυτοπεποίθησης. Γι’ αυτό και έκανε την ενέσιμη πλήρωση. Όσο για τη φίλη του, είπε: «Σοκαρίστηκα λίγο, δεν υπήρχε τίποτα κακό με το αρχικό μέγεθος. Έτσι είναι η ζωή. Ήταν απλώς δικό του θέμα αυτοπεποίθησης».

Παραδέχθηκε ωστόσο πως είδε τελικά διαφορά: «Είναι λίγο πιο ζωντανός τώρα. Του αρέσει να επιδεικνύεται πια, εκεί που πριν ήταν πραγματικά ντροπαλός και συνεσταλμένος»…