Γεννήθηκε τον περασμένο Απρίλιο και χτες οι γιατροί επέτρεψαν στους γονείς της να τήν πάρουν μαζί τους στο σπίτι!

Η Leah ήταν το τελευταίο από τα εξάδυμα που έφεραν στον κόσμο η Lauren και ο David Perkins από το Pearland του Τέξας.

Στο σπίτι τήν περίμεναν τα υπόλοιπα αδέρφια της Benjamin, Levi και Andrew και οι αδερφές της Allison και Caroline!

Οι γιατροί και νοσηλευτές στο νοσοκομείο Texas Children’s Hospital διοργάνωσαν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στην πολυμελή οικογένεια και τράβηξαν για πρώτη φορά όλα τα μωρά μαζί!

Η πιο μικρόσωμη είναι η Leah η οποία υπέφερε από σοβαρά προβλήματα στο πεπτικό σύστημα. Υποβλήθηκε σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις στο έντερο το διάστημα που παρέμεινε νοσηλευόμενη στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών και τρεφόταν με τη βοήθεια σωλήνα.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε όλα τα παιδιά μας στο σπίτι. Ήταν δύσκολα όλον αυτόν τον καιρό που έπρεπε να μοιραζόμαστε σε δύο μέρη (σπίτι-νοσοκομείο) και περιμέναμε με ανυπομονησία τη Leah να έρθει στο σπίτι» είπε η μητέρα της.

«Η κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι είναι “τρελή”, αλλά νομίζω ότι έχω καταφέρει να βρω ένα πρόγραμμα για τα μωρά» πρόσθεσε.

Τα τρία αγόρια και τρία κορίτσια γεννήθηκαν μέσα σε τέσσερα λεπτά με καισαρική.

«Οι πιθανότητες να καταφέρουμε να μείνει έγκυος η Lauren ήταν 25%. Αν η θεραπεία γονιμότητας που ακολουθήσαμε λειτουργούσε είχαμε 25% πιθανότητες να κάνουμε δίδυμα… ενώ η πιθανότητα να κάνουμε εξάδυμα ήταν μόλις 1%! Μετά από δύο εβδομάδες ανακαλύψαμε ότι η Lauren ήταν όντως έγκυος, αλλά επειδή τα επίπεδα των ορμονών της ήταν πολύ υψηλά ο γιατρός μας συνέστησε να κάνουμε υπέρηχο. Καταλάβαμε ότι κάτι συμβαίνει όταν είδαμε τον γιατρό να “παγώνει”… είχαμε έξι έμβρυα! Τα πρώτα μας συναισθήματα ήταν χαρά, έκπληξη αλλά και φόβος μαζί» είπε ο ευτυχής πατέρας.