Στις αρχές του χρόνου είχε προκαλέσει οργή και θύελλα αντιδράσεων το βίντεο με ένα 4χρονο αγόρι από την Κίνα να τρέχει και να κάνει πους απς ημίγυμνο στο χιόνι. Ο πατέρας του, που ισχυρίζεται πως στόχος του είναι να ξεπεράσει ο γιος του προβλήματα ανάπτυξης που μπορεί να αντιμετωπίσει επειδή γεννήθηκε πρόωρα, έχει κι άλλες φαεινές ιδέες: αυτή τη φορά «προπονεί» το αγοράκι για να κάνει μόνο του ιστιοπλοΐα στην ανοιχτή θάλασσα.

«Μόνο τοποθετώντας τον σε μία κατάσταση με ισχυρούς ανέμους και κύματα μπορεί να δείξει τη δυναμική του», δηλώνει ο He Liesheng, αυτοαποκαλούμενος «Eagle Dad», για το γιο του Duoduo.

«Πιστεύω πως αφότου ο Duoduo περάσει μισό χρόνο τέτοιας προπόνησης θα έχει την ικανότητα να βγαίνει στην ανοιχτή θάλασσα, με τον προπονητή του κοντά», προσθέτει. «Φορά σωσίβιο και ξέρει να κολυμπά. Πιστεύω λοιπόν πως παρότι υπάρχει ακόμα κίνδυνος, είναι πολύ περιορισμένος».

Στο βίντεο φαίνεται ο μικρός να μανουβράρει ένα μικρό σκάφος μόνος του σε ήρεμα νερά. Ο 4χρονος φαίνεται ήρεμος σε σύγκριση με το προηγούμενο βίντεο στο οποίο είναι σχεδόν σε υστερία ικετεύοντας τον πατέρα του να του δώσει μία αγκαλιά.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο