Ένας Κινέζος δανείστηκε το ακριβό αυτοκίνητο του φίλου του για να πάει βόλτα. Μόνο που η βόλτα παρά λίγο να καταλήξει σε τραγωδία λόγω της απερισκεψίας του.

Ο κύριος Σι έπιασε στα χέρια του την Maserati Ghibli του κολλητού του και είπε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της. Βγήκε σε έναν αυτοκινητόδρομο κοντά στην πόλη Τζίαξινγκ και άρχισε να γκαζώνει ανεξέλεγκτα.

Το όριο ταχύτητας ήταν 120 χλμ/ώρα, εκείνος έπιασε τα 180 χλμ/ώρα και το κακό δεν άργησε να γίνει. Στην ευθεία χάνει τον έλεγχο της Maserati και καταλήγει πάνω στις μπαριέρες. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το αυτοκίνητο κατέληξε από την μια πλευρά του δρόμου στην άλλη, χωρίς ευτυχώς να εμπλακεί άλλο όχημα στο ατύχημα.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι ούτε ο οδηγός ούτε οι δύο συνεπιβάτες του τραυματίστηκαν σοβαρά. Το δυσάρεστο είναι ότι το αξίας 130.000 δολαρίων ιταλικό αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές ζημιές ειδικά στο εμπρόσθιο τμήμα του το οποίο καταστράφηκε. Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 6/9 στις 11 το πρωί και καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ασφαλιστική εταιρεία δεν αναμένεται να καλύψει το κόστος επισκευής του οχήματος καθώς το σφάλμα είναι του ιδιοκτήτη του οχήματος που το έδωσε στον κολλητό του και αυτός έκανε του… κεφαλιού του, παραβιάζοντας το όριο ταχύτητας.