Ένας ατυχής λουόμενος σε παραλία της Κίνας αφέθηκε στην άμμο να αγωνιά, καθώς στα γεννητικά του όργανα είχε εισχωρήσει η κοφτερή ουρά ενός σαλαχιού.

Ο άγνωστος άνδρας που έκανε τις διακοπές του απολάμβανε μια ηλιόλουστη ημέρα στην πόλη Sanya, στην επαρχία της νότιας Κίνας Hainan, όταν του συνέβη το ατύχημα.

Οι εικόνες που τραβήχτηκαν στην παραλία δείχνουν τον τουρίστα ανήμπορο να κρύψει τις εκφράσεις πόνου στο πρόσωπό του, ενώ πολύς κόσμος και αστυνομικοί έχουν συγκεντρωθεί τριγύρω για να δουν τον τραυματία.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο άνδρας, αφού έκανε μια βουτιά στη θάλασσα, φέρεται να έτρεξε με κραυγές πόνου πίσω στην παραλία, καθώς το σαλάχι είχε βάλει την αιχμηρή ουρά του μέσα στο μαγιό του και είχε «αρπάξει» τα γεννητικά του όργανα.

Βίντεο τον δείχνει να κείτεται μπρούμυτα στην παραλία με το σαλάχι να βρίσκεται δίπλα του.

Ένας άνδρας της πυροσβεστικής υπηρεσίας της πόλης δήλωσε ότι αυτός και οι συνάδελφοί του δεν είχαν τα κατάλληλα εργαλεία για να απομακρύνουν την αγκαθωτή ουρά από τα «ιδιαίτερα» του άτυχου λουόμενου. Αφού τελικά έκοψαν στο ασθενοφόρο την ουρά, ο τουρίστας αμέσως στάθηκε όρθιος και στη συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Δεν έχει γίνει σαφές αν ο λουόμενος κινδυνεύει από έκθεση σε δηλητήριο.