Είκοσι γιατροί είδαν το στίγμα που είχε το μωρό της 32χρονης Yvonne Bull και επέμεναν πως επρόκειτο για ένα εκ γενετής σημάδι. Δεν μπόρεσε κανείς να αναγνωρίσει πως επρόκειτο για καρκίνο μέχρι που ο όγκος έφτασε το μέγεθος ενός… γκρέιπφρουτ…

Η Bull από τη Βρετανία υποστηρίζει πως την καθησύχαζαν και της έλεγαν να μην ανησυχεί για τίποτα όταν η μικρή Isabel γεννήθηκε με ένα μικρό μωβ σημάδι στην αριστερή πλευρά του προσώπου της.

Σήμερα όμως το κοριτσάκι υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία αφού το σημάδι βρέθηκε πως είναι όγκος, ο οποίος μάλιστα μέσα σε ένα μήνα γιγαντώθηκε και κάλυψε ολόκληρο το αριστερό της αυτί!

Η τεσσάρων μηνών σήμερα Isabel αναρρώνει αφού οι γιατροί χρειάστηκε να ακρωτηριάσουν το αυτί της στην επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου.

Το σημάδι ήταν μικρό, όταν γεννήθηκε η Isabel, και οι γιατροί της είπαν πως ήταν κάτι εκ γενετής. Όταν άρχισε να μεγαλώνει και να ματώνει, η Yvonne πήγε ξανά και ξανά τη μικρή στο νοσοκομείο, όπου όμως της έδωσαν μόνο χάπια για τη συρρίκνωση τέτοιων σημαδιών.

Έπειτα από πολυάριθμες επισκέψεις, τελικά βρέθηκε πως η Isabel είχε έναν πολύ σπάνιο τύπο σαρκώματος. Ο καρκίνος ήταν ιδιαίτερα επιθετικής μορφής και το κοριτσάκι έπρεπε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Η Bull λέει πως το μέλλον της μικρής Isabel παραμένει θολό καθώς δεν αποκλείεται ο καρκίνος να επανεμφανιστεί.

Δείτε τις φωτογραφίες