Οι γιατροί είπαν στην Charlene Medlicott όταν ήταν 15 ετών ότι δε θα μπορούσε ποτέ να κάνει δικά της παιδιά. Το όνειρο της απόκτησης της δικής της οικογένειας «έσβησε» νωρίς για το νεαρό κορίτσι.

Κι όμως πέντε χρόνια μετά η 20χρονη Charlene διέψευσε τους γιατρούς της και τις μία στα 25 εκατομμύριο πιθανότητες που είχε να κάνει όντως παιδιά και απέκτησε… τετράδυμα!

Οι μικρές Evelynn, Gracie-Lou, Rosaline και Amalia-Rose Connaughton είναι πλέον έξι μηνών και οι ευτυχισμένοι γονείς τους τις βάφτισαν στην πατρίδα τους στο Telford του Shropshire.

Το πιο αξιοθαύμαστο στην περίπτωση της Charlene είναι ότι συνέλαβε τα τετράδυμα με φυσιολογικό τρόπο, κάτι που οι ειδικοί αναφέρουν ως πολύ σπάνια και εξαιρετικά επικίνδυνη εγκυμοσύνη.

Η Charlene είχε πολυκυστικές ωοθήκες στην εφηβεία της και οι γιατροί της είχαν πει ότι δε θα μπορούσε να κάνει παιδιά ποτέ καθώς η κατάσταση της υγείας της εμπόδιζε την ωορρηξία. Μόλις έμαθε ότι είναι έγκυος σε τετράδυμα οι γιατροί τη συμβούλεψαν να «ρίξει» τα δύο έμβρυα, προκειμένου τα άλλα δύο να έχουν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης.

Εκείνη όμως δεν το δέχτηκε και κατάφερε τελικά να νικήσει όλα τα εναντίον της «προγνωστικά».