Δεν ήταν ευτυχισμένος με το γάμο του ο 22χρονος Ensar Gol από την Τουρκία και το έδειξε μαχαιρώνοντας μέχρι θανάτου τη γυναίκα του την ώρα που εκείνη κοιμόταν στο σπίτι τους στο Oxfordshire της Βρετανίας.

Η άτυχη Michala δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό και την ίδια τύχη είχε και η μητέρα της Julie Sahin που την ώρα της επίθεσης έβλεπε τηλεόραση με μία φίλη της στο ισόγειο του σπιτιού.

Όταν έτρεξε στο υπνοδωμάτιο βρήκε τον Gol πάνω από την κόρη της να τη μαχαιρώνει κι ενώ προσπαθούσε να τον σταματήσει δέχθηκε κι εκείνη επίθεση. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως είχε δεχθεί περίπου εβδομήντα μαχαιριές.

Μετά τη δολοφονία των δύο γυναικών, ο Gol άρπαξε την 3χρονη κόρη του και βγήκε στους δρόμους κρατώντας ακόμα το μαχαίρι και με φορώντας το ίδιο αιματοβαμμένο παντελόνι.

Στο δικαστήριο είπε πως δεν ήταν ευτυχισμένος κι ένιωθε πως είχε υποχρεωθεί να παντρευτεί τη Michala το 2011. Είχαν δύο παιδιά μετά τη συνάντησή τους στο Μποντρούμ το 2007.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τη δολοφονία της Michala και της Julie Sahin και την απόπειρα δολοφονίας της Casey Wilson.

Την ώρα που απομακρυνόταν από το εδώλιο ο Gol έκανε μία χαμογελαστή γκριμάτσα, γέλασε και δείχνοντας τον εαυτό του φώναξε «εγώ! Εγώ!».

Πριν τις δολοφονίες ο 22χρονος έγραφε στο Facebook πως ο βρετανικός Τύπος θα έγραφε για εκείνον την επόμενη ημέρα. «Ο τρελός λύκος Κούρδος Τούρκος που κάλυψε το Λονδίνο στο αίμα», έγραψε.

Μετά το διπλό φονικό ο Gol έφυγε από το σπίτι και πήγε στο εστιατόριο όπου δούλευε ο πεθερός του. Κρατώντας ακόμα το ματωμένο μαχαίρι στο ένα χέρι και τη μικρή κόρη του στο άλλο του είπε: «Δεν με πίστευες αλλά το έκανα».

Δείτε τις φωτογραφίες