Η Kara Mellick έχασε την 9 μηνών κόρη της, όταν ο πρώην σύντροφός της τη χτύπησε μέχρι θανάτου, ενώ εκείνη έλειπε για δουλειά.

Από τότε η ζωή της άλλαξε για πάντα και η ίδια ήξερε ότι η ψυχή της δε θα ησύχαζε ποτέ. Τότε η άτυχη μητέρα πήρε την απόφαση να δωρίσει τα όργανα της κόρης της, προκειμένου να σωθεί ένα άλλο παιδάκι.

Τρία χρόνια μετά, η Kara βρίσκει μικρή παρηγοριά στο γεγονός ότι η καρδούλα του παιδιού της χτυπά μέσα στο στήθος ενός 3χρονου αγοριού, το οποίο δεν είχε πιθανότητες επιβίωσης, χωρίς τη δική της «βοήθεια».

Η Karlie είχε διαγνωσθεί εγκεφαλικά νεκρή εξαιτίας των φοβερών χτυπημάτων που έζησε στα χέρια του Matthew Vaughn τον Ιούνιο του 2009.

Τότε ο Faris Samara ήταν 11 μηνών. Έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια και οι γιατροί δεν έδιναν πολλές ελπίδες στους γονείς του, μέχρι που έφτασαν τα «ευχάριστα» νέα ότι είχε βρεθεί κατάλληλος δότης.

Πριν από λίγες ημέρες η Kara ταξίδεψε μαζί με τη μητέρα της Allison Ellis στο Illinois για να γνωρίσει από κοντά τον μικρό Faris.

Με ένα στηθοσκόπιο άκουσε την καρδιά της Karlie να χτυπά. «Νιώθω ότι είναι ακόμη ζωντανή, ότι δεν έχει “φύγει”. Μπορεί το σώμα της να μην είναι εδώ, αλλά η καρδιά της είναι» είπε η ίδια.

«Χάρηκα πολύ που άκουσα την καρδιά του. Ήθελα να έχει σωθεί κάποιος. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να τον βλέπω να μεγαλώνει. Είναι σαν να έχω αποκτήσει ένα νέο εγγονάκι» είπε η γιαγιά της μικρής.