Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στο Λας Βέγκας ένας άνδρας, ο οποίος δαγκώνει και ακρωτηριάζει τα χείλη των γυναικών με τις οποίες σχετίζεται! Ο Ρομπέρτο Φλόρες έχει παραμορφώσει με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον δύο γυναίκες και τώρα αναζητείται από την Αστυνομία.

Την ανατριχιαστική ιστορία αποκάλυψε μια 22χρονη, η οποία έπεσε θύμα του.

«Ήταν πολύ ευχάριστος τύπος. Όμορφος και με πολύ χιούμορ. Σκέφθηκα ότι θα μπορούσε να είναι ο άντρας της ζωής μου», είπε η Βικτόρια Σίλβα στο αμερικανικό δίκτυο ABC. H άτυχη Βικτόρια είναι πλέον ααγκασμένη να κυκλοφορεί φορώντας μάσκα, για να κρύβει τα φρικτά σημάδια από την επίθεση που δέχθηκε.

Μετά από λίγους μήνες σχέσης, οι δυο τους μετακόμισαν στο ίδιο σπίτι. Και τότε, ο Φλόρες έδειξε το αληθινό του πρόσωπο. Κλείδωνε τη φίλη του σπίτι και της απαγόρευε να πηγαίνει οπουδήποτε μόνη.

Όταν η Σίλβα έμεινε έγκυος, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον Φλόρες. Εκείνος έγινε έξαλλος. Της επιτέθηκε και άρχισε να τη δαγκώνει στο πρόσωπο. Της έκοψε το πάνω χείλος και ένα τμήμα από το κάτω, ενώ της προκάλεσε βαρύ τραυματισμό και στη μύτη. Μάλιστα, η Σίλβα υποστηρίζει ότι ο Φλόρες… έφαγε τη σάρκα που της έκοψε!

Με το πρόσωπο γεμάτο αίματα, η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και να ζητήσει τη βοήθεια της Αστυνομίας. Οι αξιωματικοί που ερεύνησαν την υπόθεση διαπίστωσαν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Φλόρες είχε παραμορφώσει μια γυναίκα με τόσο ζωώδη τρόπο.

Το 2008 είχε επιτεθεί και είχε προκαλέσει εκτεταμένα τραύματα στο πρόσωπο της συζύγου του. Ο Φλόρες παραμένει ασύλληπτος και οι Αρχές έχουν δημοσιοποιήσει τη φωτογραφία του, όχι μόνο για να φθάσουν στη σύλληψή του, αλλά και για να προστατέψουν και να προειδοποιήσουν άλλες γυναίκες που μπορεί να βρεθούν στο δρόμο του!