Η θερμοκρασία στο Ουισκόνσιν τις τελευταίες ημέρες έχει αγγίξει τους -8 βαθμούς με το χιόνι να έχει καλύψει σχεδόν τα πάντα. Οι καιρικές συνθήκες και το τσουχτερό κρύο δεν πτόησαν έναν πιτσιρικά από το να φορέσει… τη βερμούδα του και το κοντομάνικο για να περπατήσει έξω.

Η εικόνα αυτή έχει ήδη γίνει viral στα σόσιαλ μίντια και πολλοί είναι αυτοί που παλεύουν να εξηγήσουν γιατί έχει κάνει αυτή την παράξενη, είναι η αλήθεια, ενδυματολογική επιλογή ο νεαρός.

gjifdj2

Κάποιοι λένε ότι έχει ορμονικό πρόβλημα ενώ κάποιοι άλλοι το αποδίδουν στο νεαρό της ηλικίας και το αίμα που βράζει. Η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του σχολείου, με αποτέλεσμα να γίνει viral χάρη στο θάρρος του.

Μία καθηγήτρια έγραψε ότι «πάντα σοκάρομαι από τον αριθμό των παικτών που φοράνε βερμούδες στα μέσα του χειμώνα».

gjifdj3

Το ακόμα πιο αστείο ωστόσο ήταν ο ιντερνετικός διάλογος στο Twitter μεταξύ ενός χρήστη και της «μητέρας» του νεαρού. Ευχήθηκε η μητέρα του νεαρού να μην έχει Twitter, προκειμένου να μην δει τον κανακάρη της. Η απάντηση που έλαβε μπορεί να μην ήταν από την πραγματική του μητέρα αλλά ήταν αστεία: «Η μητέρα του έχει Twitter. Σε παρακαλώ φόρα παλτό, σκούφο, παντελόνι. Με αγάπη η μητέρα σου».

gjifdj4 gjifdj5